KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Avialogis on Baronan uusi logistiikkakeskus, joka aukeaa Kehä III:n varrelle vuonna 2022. Se tarjoaa alan nykyaikaisimpia varastoratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille ja muun muassa valmiin konseptin verkkokauppiaille. Avialogiksessa tulee toimimaan myös Baronan logistiikan koulutuskeskus, jossa koulutetaan vuosittain yli 250 uutta sisälogistiikan ammattilaista.

Tätä on luvassa

Loistava sijainti

Avialogis rakennetaan Vantaan Viinikkalaan Turvalaaksonkujalle, Kehä III:n risteyksen välittömään läheisyyteen. Avialogiksesta on hyvät yhteydet kaikille pääväylille, satamiin sekä lentoasemalle.

Tulevaisuuden tilaratkaisut

Avialogiksessa tulee olemaan alan uusimmat tilaratkaisut, joiden avulla pystymme luomaan jokaiselle asiakkaallemme heidän tarvitsemansa varastopalvelut kustannustehokkaasti.

Uudet prosessit

Uusien tilojen ja niiden mahdollistamien prosessien avulla pystymme palvelemaan entistä joustavammin asiakkaidemme tarpeita varastoinnissa ja verkkokauppatoimituksissa.

Uudet järjestelmät

Uusien prosessien taustalla on tilojen lisäksi uusi, helppokäyttöinen varastonhallintajärjestelmä, jonka kehittämisessä olemme olleet vahvasti mukana.

2022 valmis

31 000 neliömetriä varastotiloja

250 uutta ammattilaista joka vuosi

”Olemme nähneet muutosvauhdin nopeuden logistiikan toimialalla, ja se koskee niin toimitusketjujen tehokkuutta kuin esimerkiksi varastotyötehtävien muuttumista. Meiltä odotetaan enemmän niin kumppanina kuin työnantajana, ja haluamme vastata näihin odotuksiin. Avialogis tulee vauhdittamaan kasvuamme ja toimimaan samalla myös vastuullisena investointina tulevaan.”

– Janne Bergqvist, toimialajohtaja, Barona Logistiikka

 

Kartta Avialogiksen sijainnista

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä!

Olli Nieminen

Olli Nieminen
050 373 3807
palvelujohtaja
Barona Varastopalvelut Oy

Juha Salo

Juha Salo
040 517 2062
logistiikkajohtaja
Barona Varastopalvelut Oy

Janne Bergqvist

Janne Bergqvist
050 590 3597
toimialajohtaja
Barona Logistiikka Oy

Tilaa uutiskirje

Lue lisää logistiikasta