Barona kasvaa vauhdilla Lapissa – uudeksi operatiiviseksi johtajaksi nimitetty Kimmo Gauriloff

Barona 31.3.2019

Barona on nimittänyt 1.4. alkaen Kimmo Gauriloffin Barona Lapland Oy:n operatiiviseksi johtajaksi (COO). Gauriloff ottaa vastuulleen Barona Laplandin operatiivisen liiketoiminnan sekä Baronan Lapin hotelli-, ravintola- ja matkailualaan liittyvät henkilöstö- ja asiantuntijapalvelut. 

Baronan Pohjois-Suomen aluejohtaja Antti Rotkon mukaan Barona kasvaa nyt voimakkaasti Lapissa ja Gauriloff tulee varmistamaan, että kasvua tulee myös tulevaisuudessa. 

”On hienoa saada Kimmon tasoinen alan uranuurtaja tiimiimme. Kimmolla on yli 20 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta etenkin Lapissa, mutta myös muualla Pohjois-Suomessa. Hän on ollut avainroolissa rakentamassa ja kehittämässä koko henkilöstöalan toimintaa Lapissa. Tulemme Kimmon johdolla tarjoamaan entistäkin monipuolisempia palvelu- ja henkilöstöratkaisuja alueen yrityksille”, Rotko kertoo. 

Gauriloffin mukaan on hienoa päästä mukaan yritykseen, joka on alan suunnannäyttäjä. 

”Baronalla on vahvaa toimiala- ja teknologiaosaamista, jota voidaan hyödyntää niin asiakkaille kuin työntekijöille tarjottavissa palveluissa. Uskon, että tulemme kehittämään merkittävällä tavalla alueen yritysten kilpailukykyä ja työntekijäsaatavuutta”, Gauriloff sanoo ja lisää: 

”Asiakaskokemuksen lisäksi haluamme, että meillä on tarjota alan paras työntekijä- ja hakijakokemus.”

 

Lisätiedot:
Antti Rotko
Aluejohtaja, Pohjois-Suomi, Barona 
antti.rotko@barona.fi
p. +358 40 561 1204 

Kimmo Gauriloff
COO, Barona Lapland Oy 
kimmo.gauriloff@barona.fi 
p. +358 50 911 8539 

Barona Lapland työllistää vuosittain satoja työntekijöitä Lapissa, Kuusamossa ja Hangossa. Sen asiakkaina on mm. useita Lapin hiihtokeskuksia. Barona Lapland on osa Baronaa, joka on Suomen suurin henkilöstöalan yritys ja työllistää vuosittain noin 30 000 ihmistä. Baronan liikevaihto vuonna 2018 oli noin 364 ME.