Barona luottaa uuden CMO:n rekrytoinnissa avoimuuden ja hyperkohdennetun mainonnan voimaan

Barona 26.6.2019

Henkilöstöyritys Barona luottaa poikkeukselliseen markkinointikeinoon etsiessään itselleen uutta markkinointijohtajaa: 100 Baronan mielestä ansioitunutta suomalaista markkinoinnin tekijää löytää #BaronaCMO-kampanjasivustolle omaa nimeään googlettamalla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Barona käyttää rekrytointikampanjassaan näin hyperkohdennettua Google-mainontaa, jossa henkilön nimi toimii mainonnan kohdentamisen kriteerinä.

“Mielestämme suomalainen markkinointiosaaminen ansaitsee enemmän tunnustusta, ja tämä on tapamme nostaa hattua koville markkinoinnin saavutuksille ja tekijöille”, Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen kertoo

Baronan valitsemat henkilöt nähdään paitsi tunnustuksen arvoisina osaajina, myös potentiaalisina #BaronaCMO:n saappaiden täyttäjinä. Vanhala-Harmanen kehottaakin tutustumaan hakuilmoitukseen huolella, jos Google-haku omalla nimellä tarjoaa #BaronaCMO-aiheista mainosta.

Avoin rekry suorahaun sijaan

Usein vastaavat positiot täytetään headhunterien toteuttamalla suorahaulla avoimen prosessin sijaan. Nyt Barona halusi nimenomaan tuoda avoimuuden osaksi prosessin kaikkia vaiheita.

Barona on rakentanut rekrykampanjan tueksi #BaronaCMO-kampanjasivuston, ja järjestää 2.7.2019 Ask Me Anything-, eli AMA-webinaarin, jossa tehtävästä kiinnostuneet voivat esittää mitä tahansa kysymyksiä Vanhala-Harmaselle. 

Avoimella rekryprosessilla Vanhala-Harmanen haluaa myös tuulettaa alaan liittyviä mielikuvia. Chief Marketing Officerin rooliin liittyy olennaisena osana Baronan ja koko alan puolesta tehtävä brändityö.

“Monen mielikuva henkilöstöpalvelualasta sekä alan yrityksistä ei vastaa nykytodellisuutta. Näiden mielikuvien muuttaminen vaatii avointa ja aktiivista vuoropuhelua, ja tässä työssä markkinoinnin rooli on merkittävä. Siksi valitsimme avoimen lähestymisen myös rekrytointiimme”, Vanhala-Harmanen toteaa.

Baronan CMO-haku on avoinna 4.8.2019 asti, lisätietoa ja hakuohjeet löytyvät #BaronaCMO-kampanjasivustolta.

Lisätietoja:

Minna Vanhala-Harmanen
toimitusjohtaja, Barona Oy
minna.vanhala-harmanen@barona.fi
+358 40 051 1786.