Barona on SSP Finlandin uusi henkilöstöpalvelukumppani

Barona 22.12.2023

Palveluyhtiö Barona ja SSP Finland ovat allekirjoittaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Jatkossa Barona on toisen henkilöstöpalvelukumppanin ohella SSP Finlandin tärkeimpiä henkilöstöpalvelukumppaneita ravintolatyöntekijöiden rekrytoinneissa ja henkilöstövuokrauksessa.

SSP Finland operoi ravintola- ja loungepalveluita Helsinki-Vantaan, Rovaniemen, Oulun ja Turun lentoasemilla sekä Starbucks-kahviloita Helsingissä. Yhteistyö Baronan kanssa tulee näin ollen keskittymään erityisesti matkailun solmukohtiin.

”Yhteinen sävel Baronan kanssa löytyi nopeasti, sillä meillä molemmilla on samansuuntaisia ajatuksia esimerkiksi työntekijäkokemuksen tärkeydestä. Barona on kumppani, jonka uskomme voivan tukea SSP Finlandin vahvaa kasvua ja HR-strategiaa pitkäjänteisellä tavalla”, kertoo SSP Finlandin HR Manager Marjo Keravuori.   

Molemmissa yrityksissä yhteistyötä halutaan rakentaa erityisesti hyvän työntekijäkokemuksen sekä johtamistavan päälle. Työntekijöiden käytössä on esimerkiksi Baronan oma hyvinvointitiimi, joka tarjoaa kokonaisvaltaista ja ennakoivaa hyvinvoinnin tukea myös mahdollisiin vapaa-ajan haasteisiin.

”Meitä yhdistää samanlaiset arvomaailmat, jonka pohjalta yhteistyön aloittaminen on erityisen palkitsevaa. Olemmekin Baronalla iloisia voidessamme tarjota jatkossa työntekijöillemme kiinnostavia työmahdollisuuksia myös lentokenttäympäristöissä. Laajan osaamisemme ja kokemuksemme avulla pystymme varmasti tukemaan SSP:n strategisia tavoitteita”, Baronan matkailu- ja ravintola-alan myyntijohtaja Katri Lempinen kertoo.

Jatkossa yhteistyö saattaa laajeta mm. kansainväliseen rekrytointiin.

Barona on vuonna 1999 perustettu palveluyhtiö ja yksi Suomen suurimmista työnantajista. Uudistamme työelämää laaja-alaisilla työvoiman ja yritysten kasvua tukevilla ratkaisuilla, jotka painottuvat työllistämiseen, oppimiseen, hyvinvointiin sekä ulkoistusratkaisuihin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli noin 467 miljoonaa euroa (pro forma). Toimimme Suomessa yli 30 toimipisteessä ja kansainvälisesti yhdeksässä eri maassa. Barona on osa Bravedo-yritysyhteisöä.

SSP Finland tarjoaa asiakkailleen ruoka- ja juomaelämyksiä matkustusympäristöissä joka päivä ympäri vuorokauden. Toimimme neljällä eri lentokentällä Suomessa, sekä kahviloissa Helsingissä. SSP Finland on osa kansainvälistä SSP Groupia, joka on johtava ruoka- ja juomapalveluiden operaattori matkustus- ja liikennepaikoissa maailmalla.

Lisätiedot:

Katri Lempinen, myyntijohtaja, Barona
050 468 4232
katri.lempinen@barona.fi 

Marjo Keravuori, HR Manager, SSP Finland
050 325 7901
marjo.keravuori@sspfinland.fi