Baronan logistiikka-alan uusi kaupallinen johtaja Jere Ahonen tulee vauhdittamaan verkkokauppalogistiikan kasvua

Barona 6.2.2023

Baronan logistiikan toimialan kaupallisena johtajana aloittaa helmikuun alussa Jere Ahonen. Ahonen on työskennellyt aiemmin mm. DSV:llä ja Transvalilla kehitys- ja liiketoimintajohtajana sekä viimeiset pari vuotta LTP Logisticsin liiketoimintajohtajana. Ahonen tulee edistämään palvelukehitystä etenkin Baronan varastopalveluissa ja sisälogistiikan ulkoistusratkaisuissa sekä vauhdittamaan kasvua verkkokauppalogistiikan uusissa palveluissa.   

  

Baronan logistiikan toimialan yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2022 oli reilut 70 miljoonaa euroa ja se työllistää vuosittain noin 2300 logistiikan ammattilaista.   

Vuonna 2022 Barona keskitti logistiikan toimintojaan eli henkilöstöpalvelut, sisälogistiikan ulkoistusratkaisut ja varastopalvelut uuteen energiatehokkaaseen logistiikkakeskukseen Avialogikseen Vantaalle. Baronan logistiikan toimialajohtaja Janne Bergqvistin mukaan muutos on koettu erittäin merkittäväksi ja merkitykselliseksi niin työntekijöiden kuin asiakkaiden suunnalta.   

Talven aikana Avialogis täydentyy varastointi- ja keräilyautomaatiolla AutoStorella, ja korkeamman automaatioasteen avulla palvelut skaalautuvat entistä joustavammin markkinatilanteen mukaan. Näitä mukautuvia palveluita tarvitaan entistä enemmän, kun maailman ennustettavuus on yhä haastavampaa johtuen kuluttajien ostokäyttäytymisen ja maailman tilanteen nopeista muutoksista.  

”Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme uuden verkkokauppalogistiikan palvelun, joka tarjoaa täyden palvelun ratkaisut myös kuluttajakohderyhmän palvelemiseen. Jere Ahonen tulee kaupallisena johtajana tukemaan logistiikan eri liiketoimintoja, mutta myös lisäämään tunnettuutta ja kysyntää uusille palveluillemme. Hänellä on erinomaiset verkostot alan sisällä ja hyvä näkemys siitä, mihin suuntaan meidän tulee vastuullisena yrityksenä kasvaa ja kehittyä. Olemme erittäin iloisia saadessamme Jeren osaksi tiimiä”, Bergqvist summaa.   

Logistiikan uusi kaupallinen johtaja Jere Ahonen lupaa itse olla voimakkaasti Baronan ja sen osaavan henkilöstön tukena asetettujen tavoitteiden pitkäjänteisessä saavuttamisessa.    

”Avialogiksen saavuttaessa tämän vuoden aikana täyden tuotantokapasiteetin etenkin verkkokauppaa palvelevan automaation tukemana, tulemme tarjoamaan asiakkaillemme edelleen laajenevan palvelutarjooman kaikilta osin vastuullisesti tuotettuna”, Ahonen kommentoi. 

  

Lisätietoja:  

Janne Bergqvist, toimialajohtaja, logistiikka, Barona  
p. 050 590 3597  
janne.bergqvist@barona.fi  

Jere Ahonen, kaupallinen johtaja, logistiikka, Barona  
p. 040 060 3930 
jere.ahonen@barona.fi