Minna Vanhala-Harmaselle kansainvälinen tunnustus

Barona 21.11.2020

Baronan toimitusjohtaja Minna Vanhala-Harmanen on nimetty ainoana pohjoismaisen henkilöstöpalvelualan yrityksen johtajana ja vaikuttajana globaalin asiantuntijaorganisaatio SIA:n 2020 Global Power 150 – Women in Staffing ja Staffing 100 Europe -listoille. Vanhala-Harmasen valintaan vaikuttivat mm. esimerkillinen vaikuttaminen työelämään ja alan kehitykseen, hyvä johtajuus sekä menestyksen luominen.

Vuonna 1989 perustettu SIA on itsenäinen organisaatio, johon kuuluu 1 000 jäsenyritystä ja sillä on asiakkaita yli 80 maassa. Vanhala-Harmanen on nyt toista kertaa mukana SIA:n listauksissa, kuitenkin ensimmäistä kertaa top 150 naisvaikuttajat -listauksessa ainoana edustajana Pohjoismaista.

 SIA:n Global Editorial Director Subadhra Sriram toteaa listalle valittujen edustavan monipuolisesti henkilöstöpalvelualaa, jonka arvo globaalisti on noin 498 miljardia dollaria.

 ”Tämän vuoden palkinnonsaajat ovat vieneet aikana, johon on liittynyt paljon häiriöitä, yritystään ja ekosysteemiä eteenpäin ja samalla sitoutuneet lujasti monimuotoisten, kestävien ja osallistavien organisaatioiden rakentamiseen”, Sriram toteaa.

Vanhala-Harmasen mukaan valinta SIA:n listaukseen on osoitus paitsi hänen omasta pitkäjänteisestä työstään henkilöstöpalvelualalla, myös Baronan palvelujen laajuudesta ja vaikuttavuudesta kansainvälisesti vertailtuna.

 ”Henkilöstöpalveluyritykset tunnetaan parhaiten vuokratyön tarjoamisesta, mutta tänä päivänä teemme todella paljon muutakin – tämä on vähitellen ymmärretty myös meillä Suomessa. Baronalla rekrytoimme, koulutamme ja valmennamme sekä tarjoamme esimerkiksi kokonaisulkoistuksia eri aloille, ja koronan myötä olemme ottaneet isosti kiinni kansainvälisten kärkiyritysten tasoa”, Vanhala-Harmanen toteaa ja jatkaa:

 “Haasteet ovat yhteisiä ja haluan omassa roolissani edistää toimivaa työelämää, joka huomioi muuttuvan maailman vaatimukset. Aiheet, joita olen nostanut julkiseen keskusteluun, ovat myös globaalisti ajankohtaisia ja eri alojen yrityksiä laajasti koskettavia.”

Voit tutustua SIA:n 2020 Global Power – Women in Staffing -listaukseen täältä >>
ja 2020 Staffing 100 Europe –listaukseen täältä >>