Baronan uusi Lounais-Suomen aluejohtaja Jouni Heikkilä on kokenut media-alan toimija

Barona 16.2.2022

Palveluyhtiö Baronan uudeksi Lounais-Suomen aluejohtajaksi on nimitetty Jouni Heikkilä. Hän aloitti tehtävässään tammikuussa. Nykyinen Lounais-Suomen aluejohtaja Elina Koskela siirtyy vastaamaan Baronan globaalista työvoimasta. Baronalla on tällä hetkellä toimipisteet Lounais-Suomen alueella Turussa, Porissa ja Raumalla.

Lounais-Suomen uudella aluejohtajalla Jouni Heikkilällä on pitkä, yli 12 vuoden kokemus media-alasta Enirolla ja Fonectalla. Ennen Baronalle siirtymistään hän toimi Citywork-konsernin myynti- ja markkinointijohtajan sekä Citywork Henkilöstöpalveluiden liiketoimintajohtajan tehtävässä. 

Baronan teollisuustoimialoista ja alueliiketoiminnoista vastaava johtaja Vesa Karjalalahti kiittelee Jounin tuovan Barona-kosernin uudenlaista osaamista ja näkemyksellisyyttä, jonka avulla kiritetään tekemistä entisestään. 

“Haluamme olla ratkomassa Suomen osaajapulaa ja parantamassa asiakkaidemme kilpailukykyä. Uskomme, että Jounin johtamana kykenemme Lounais-Suomessa kehittymään entistä vahvemmaksi palveluyhtiöksi, jossa luomme merkityksellistä kasvua sekä ihmisille että yrityksille. Samalla kiitän Elinaa hänen ansiokkaasta työstään Lounais-Suomen hyväksi”, Karjalahti toteaa. 

Heikkilän mukaan Baronan palveluvalikoima luo ainutlaatuisen mahdollisuuden auttaa kaiken kokoisia yrityksiä pitämään huolta kilpailukyvystä ja henkilöstönsä osaamisesta, oli tilanne työmarkkinoilla millainen tahansa:  

"Yritykset eivät saa jäädä yksin haasteidensa kanssa, vaan heille on tarjottava monipuolisia palveluja ja syvää näkemyksellisyyttä yhdistettynä viimeisimpiin teknologiaratkaisuihin. Tässä näen Baronan ja Bravedon mittavan palvelutarjooaman sekä vahvan toimialaosaamisen olevan avainasemassa.” 

Heikkilän mukaan baronalainen kulttuuri teki häneen vaikutuksen jo heti ensimmäisinä päivinä:  

"Huomioimme ihmiset kokonaisuuksina ja haluamme aidosti mahdollistaa jokaiselle sopivan työn löytymisen. Tätä vahvuuttamme meidän tulee entistä selkeämmin viestiä myös ulospäin.” 

Lisätietoja: 

Vesa Karjalahti 
johtaja, teollisuustoimialat ja alueliiketoiminta, Barona 
040 830 7614 
vesa.karjalahti@barona.fi 

Jouni Heikkilä
aluejohtaja, Lounais-Suomi, Barona 
050 444 0881 
jouni.heikkila@barona.fi