Bravedo ostaa osake-enemmistön Opsetista

Barona 27.5.2021

Monialayhtiö Bravedo on ostanut ISS Palvelut Oy:n aiemmin omistaman osake-enemmistön Opsetista, joka tuottaa asiantuntija- ja tukipalveluita OP Ryhmälle. Uusi omistaja ja kumppani antaa Opsetille uusia kehitysnäkymiä sekä auttaa laajentamaan palvelutarjoomaa. Yhteistyön tavoitteena on kehittää Opsetista aiempaa monipuolisempi palveluyhtiö, joka kykenee tarjoamaan Suomen suurimmalle finanssiryhmälle OP:lle uusia palveluratkaisuja.

Bravedo on työelämä-, teknologia- ja soteyrityksistä koostuva yritysyhteisö, johon kuuluu mm. työelämäyhtiö Barona.

– Uuden omistajamme Bravedon osaaminen kirittää ja sparraa meitä entistä parempiin suorituksiin. Ensitapaamisista lähtien yhteisymmärrys on ollut hyvä, sillä yrityskulttuurimme kohtaavat hienosti. Näen alkavassa yhteistyössä valtavasti potentiaalia, joka siivittää meitä avaamaan seuraavan luvun Opsetin menestystarinassa, Opsetin toimitusjohtaja Outi Kauppinen sanoo.

Opset työllistää noin 900 henkeä, ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 38,4 miljoonaa euroa. Opset jatkaa nykyisten palvelujen tuottamista ja operatiivista toimintaa kuten tähänkin saakka.

– Opset on hienosti johdettu ja ketterä yritys, joka on kyennyt kehittymään vuosien saatossa. Bravedon henkilöstöosaamisella, liiketoimintaratkaisuilla ja teknologiayritystemme kyvykkyyksillä pystymme auttamaan Opsetia ottamaan seuraavat askeleet ja tarjoamaan OP Ryhmän liiketoiminnoille uusia sekä entistä monipuolisempia palveluja, kertoo Baronan toimitusjohtajana 1.9. aloittava Lassi Määttä.

OP Ryhmä jatkaa Opsetin toisena omistajana.

– Opset saa Bravedosta uuden, vahvan substanssiosaajan omistajaksi. Odotamme saavamme laaja-alaisempia ja kustannustehokkaampia palveluita, jotka tukevat OP Ryhmän strategisia tavoitteita ja kasvua. Entistä keskitetympi palvelutarjoama varmasti myös sujuvoittaa prosesseja ja työntekijäkokemusta, toteaa OP Ryhmän talous- ja rahoitusjohtaja Vesa Aho.

Yrityskaupan myötä Opsetin nimeksi vaihtuu Tribedo. Toistaiseksi toiminta jatkuu Opset-nimen alla ja Tribedo-nimi otetaan käyttöön kesän 2021 kuluessa.

Haastattelupyynnöt:

Antti Möller, viestintäpäällikkö, Barona
044 5455698
antti.moller@barona.fi

Bravedosta
Bravedo on työelämä-, teknologia- ja soteyrityksistä koostuva yritysyhteisö, johon kuuluu mm. henkilöstöintensiivisiin asiantuntijaratkaisuihin erikoistunut Barona. Muita Bravedo-yhteisöön kuuluvia yrityksiä ovat mm. Saranen Consulting, Finitec, Aitomation, Wunderdog ja Momentous-Cresco. Yritysyhteisöön kuuluvien yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli 542 miljoonaa euroa.

Opsetista
Vuonna 2001 perustettu Opset tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita asiantuntija- ja tukipalveluita Suomen suurimmalle finanssikonsernille OP Ryhmälle. Opsetin liikevaihto vuonna 2020 oli 38,4 miljoonaa euroa. Henkilöstömäärä on noin 900 henkeä.

OP Ryhmästä
OP Ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jolla on kaksi miljoonaa omistaja-asiakasta ja yli 12 000 työntekijää. Tarjoamme kattavan pankki- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden henkilö- ja yritysasiakkaille. OP Ryhmän muodostavat osuuspankit sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen.