Barona technologies tarjoaa maksuttomia koodausleirejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmille IT-osaajille

Barona 5.9.2018

Code in the Woods

Barona Technologies tukee IT-alan osaamisen uusiutumista Code in the Woods -leireillä, joilla opitaan uusia teknologioita käytännössä ja tiimityönä. Maksuttomia leirejä järjestetään sekä alalla juuri aloittaneille että osaamistaan uudistaville konkareille. Kun opitaan yhdessä viihtyen, luodaan samalla vertaisverkostoa, joka pitää yhteyttä myös koulutusten jälkeen ja tukee oppimista jatkossa.

Ohjelmistokehityksen teknologiat vaihtuvat nopeaan tahtiin. Jatkuva oppiminen on välttämätöntä ammattitaidon ylläpitämisen vuoksi. Toisaalta uuden oppiminen on ammatin suola. Barona Technologies haluaa omalta osaltaan edistää oppimisen iloa ja verkostoja Code in the Woods -leirin kautta.

“Osallistujilta on tullut erityisen hyvää palautetta leireillä tehtävästä yhteistyöstä, hyvästä hengestä ja ongelmien ratkomisesta yhdessä. Kouluttaja ja mentorit auttavat myös siinä, miten ongelmia lähdetään ratkomaan, eivätkä vain kerro oikeita vastauksia”, kertoo leireillä yhtenä mentoreista ollut talon oma ohjelmistoarkkitehti Matti Saikkonen.

Yhdessä opitaan ohjelmoinnin lisäksi ohjelmoinnin tiimityöskentelyä

Code in the Woods syntyi, kun Barona Technologiesissa mietittiin, mikä olisi seuraava taso oman osaamisen kehittämiselle; firman sisäiset omien ideoiden ja teknologiakokeilujen koodausleirit olivat onnistuneita ja pidettyjä. Haluttiin hakea uudenlaista merkityksellisyyttä, jossa oppiminen tapahtuu opettamalla muita ja samalla autetaan junioreita kartuttamaan osaamispakkaansa.

Kun haku ensimmäiselle Lauri Svanin mentoroimalle juniorileirille avattiin, talon kehittäjien verkostoista tuli kokeneilta ohjelmoijilta toivetta omasta tapahtumasta, joten sellainen päätettiin järjestää Petri Louhelaisen vetämänä. Tänä vuonna kansainvälisesti tunnustetun osaajan, Andre Staltzin, mentoroimalle seniorileirille tuli osallistujia Tanskasta ja Ruotsista asti.

Vuonna 2017 leirien teemana oli Progressive Web Apps ja nyt 2018 toinen mobiilimaailman nouseva teknologia React Native, jonka Junior leirille haku on vielä 14.9. asti auki. Leirillä tulevat IT-ammattilaiset viedään neljäksi päiväksi metsän keskelle intensiiviselle React Native -koodausleirille, jota mentoroi jälleen Staltz.

ILMOITTAUDU MUKAAN CODE IN THE WOODS

Code in the Woods ei ole yksittäinen leiri vaan jatkuvan oppimisen yhteisö. Tällä hetkellä pidetään vuosittaisen teeman ympärillä yksi seniori- ja yksi juniorileiri, joiden ohjelma vaihtelee iltapäiväsessioista kokonaiseen viikkoon metsän keskellä. Erityyppiset leirit tarjoavat uuden oppimisen mahdollisuuksia ja yhdessä tekemistä niin kokeneille softa-alan ammattilaisille kuin vasta uraansa aloittelevillekin.

Lisätietoa Code in the Woodsista Kirsi Louhelaiselta
kirsi.louhelainen@barona.fi
+358 50 375 9009
https://www.linkedin.com/in/kirsilouhelainen/

Tai osoitteesta:
https://www.codeinthewoods.fi/