Perustajaperhe irtautuu suunnitellusti Finland Relocation Servicesistä – Barona jatkossa ainoa omistaja

Barona 6.6.2023

Finland Relocation Servicesin (FRS) perustajaperhe irtautuu suunnitellusti yhtiöstä ja myy koko omistusosuutensa Baronalle. Jatkossa yhtiön täysi omistus on Baronalla. 

FRS on vuonna 1994 perustettu Suomen ensimmäinen relokaatio- eli asettautumispalveluita tarjoava yritys. 

Osana Baronan kansainväliseen työvoimaan liittyvää strategista painopistettä yhtiö teki ensimmäisen investoinnin FRS:iin vuonna 2021, ja on siitä lähtien ollut FRS:n enemmistöomistaja. 

”Nyt tehty investointi on täysin Baronan strategian mukainen. FRS:n palvelut ovat aivan keskeinen osa Baronan palvelutarjoomaa. Osaajapulasta kärsivät Suomen työmarkkinat tarvitsevat kansainvälistä työvoimaa, ja laadukkaasti hoidettu relokaatio on keskeinen osa rekrytointiprosessia. Haluan kiittää Lautjärven perhettä yhteisestä matkasta sekä luottamuksesta”, Baronan toimitusjohtaja Lassi Määttä toteaa. 

“Pidämme suuressa arvossa sitä, että kansainvälinen työvoima on Baronan strategian ytimessä. Muiden Barona-yhtiöiden palvelujen tukemana FRS voi entistäkin kattavammin palvella yritysten työvoimatarpeita”, sanoo perustajaperheen edustaja Jyrki Lautjärvi

FRS:n liikevaihto vuonna 2022 oli 5,1 miljoonaa euroa. FRS työllistää yli 30 henkilöä. FRS:n toimitusjohtajana jatkaa Marina Velikova

Relokaatio tarkoittaa asettautumispalveluita, joilla autetaan yrityksen henkilöstöä muuttamaan ja asettumaan uuteen maahan. FRS auttaa mm. oleskelulupien hankkimisessa, rekisteröinneissä, pankkitilin avaamisessa, kodin etsimisessä, puolison työllistämisessä sekä lasten päivähoidon tai koulupaikan järjestämisessä. 

Lisätietoja: 

Lassi Määttä, toimitusjohtaja, Barona 
040 830 7646 
lassi.maatta@barona.fi