Uudet aluepäälliköt tukemaan Baronan vahvaa kasvua Pohjanmaalla

Barona 1.3.2020

Pohjanmaalla voimakkaasti kasvava Barona on nimittänyt Vaasan aluepäälliköksi Antti Flanderin ja Seinäjoen aluepäälliköksi Risto Ojanperän. Flanderilla on monipuolinen tausta myyntityöstä ja yrittäjänä toimimisesta K-kauppiaana sekä asiakkuuspäällikkönä. Ojanperällä on vahvaa kokemusta johtamisesta ja myyntityöstä. Molemmat aloittivat tehtävässään helmikuun aikana. Kokkolan aluepäällikkönä jatkaa Tapani Pura.

Pohjanmaan aluejohtaja Pietu Purhosen mukaan Barona haluaa panostaa vahvaan ja aktiiviseen paikallisosaamiseen. Jatkossa alueen jokaisessa kaupungissa tulee toimimaan aluepäällikkö, joka vastaa oman alueensa liiketoiminnasta.

 ”Alueen työttömyysaste on Suomen pienimpiä, ja osaavan työvoiman puute on alueen yrityksille aito kasvun este. Palvelujemme kysynnän kasvaessa haluamme kehittää johtamis- ja organisaatiomallejamme palvellaksemme entistä paremmin asiakkaitamme ja työntekijöitä”, Purhonen kertoo.

Sekä Flander että Ojanperä ottavat uudet tehtävänsä innolla vastaan. Vankan kokemuksen asiakastyöstä ja yrittäjyydestä omaava Flander haluaa panostaa asiakaskohtaamisiin:

 ”Odotan innolla asiakkaiden tapaamista ja mielenkiintoisia kohtaamisia HR-palveluiden parissa.”

Risto Ojanperällä on puolestaan laajat verkostot maakunnassa sekä pitkä kokemus myynnin ja valmentamisen ammattilaisena. Ojanperän intohimona on tuottaa eteläpohjalaisille yrityksille kilpailuetua ja näin samalla kasvattaa Baronan liiketoiminnan tavoitteita.

 ”Minulle on tärkeää, että paikalliset yrittäjät käsittävät meidän olevan täyden palvelun talo ja kokonaisvaltainen HR-kumppani”, Ojanperä linjaa.

Baronalla on Pohjanmaalla toimistot Vaasassa, Seinäjoella ja Kokkolassa ja valtakunnallisesti Barona on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Baronan liikevaihto vuonna 2019 oli yli 400 ME.

Lisätiedot:

Pietu Purhonen
aluejohtaja, Barona Pohjanmaa
pietu.purhonen@barona.fi
+358 43 824 4025

Antti Möller, PR & Public Affair Lead, Barona
antti.moller@barona.fi 
p. +358 44 545 5698