Opiskelijat

Opiskelijat

Työharjoittelu: upea startti työuralle

Haluamme avata opiskelijoille ovia työelämään!

Rakastamme työelämää, ja haluamme avata myös opiskelijoille ovia työelämään. Tarjoammekin ajoittain työelämäkokemuksia opintoihin liittyvien työharjoitteluiden muodossa Baronan toimistoilla eri paikkakunnilla – sekä Suomessa että ulkomailla.

Harjoittelun aikana saat tilaisuuden tutustua työelämään monipuolisia henkilöstöalan ratkaisuja tarjoavassa yrityksessä. Pääset myös kokeilemaan oppimaasi käytännössä sekä hankkimaan arvokasta työelämäkokemusta tulevaisuuden varalle.

Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä, ja sen toteuttamisen tavat vaihtelevat mm. tutkinto-ohjelmastasi ja kulloinkin tarjolla olevista mahdollisuuksista riippuen. Tarjoamme harjoittelijalle käytännönläheisen perehdytyksen ja tuen koko harjoittelun ajaksi.

Toivomme harjoittelijalta aitoa kiinnostusta Baronaa ja työelämää kohtaan, halua tarttua uusiin asioihin sekä reipasta ja positiivista asennetta.

Mikäli työharjoittelu kiinnostaa, seuraa ilmoittelua Barona.fi-kanavalla. Voit myös jättää avoimen työharjoitteluhakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi itsestäsi, opinnoistasi, osaamisestasi ja odotuksistasi sekä lisäksi myös seuraavat seikat:

  • missä toimipisteessämme tahtoisit suorittaa harjoittelun
  • mihin osa-alueisiin olet opinnoissasi syventynyt
  • minkä alan työharjoittelusta olet kiinnostunut (esim. HR, palkkahallinto, markkinointi) tai millä toimialalla (teollisuus, logistiikka, HoReCa jne.)
  • harjoittelun kesto ja toivottu ajankohta

Huomioithan, että käsittelemme työharjoitteluhakemuksia seuraavan kerran syyskuussa 2024.

Hae työharjoitteluun

Lopputyö

Haluamme kehittää tulevaisuuden työelämää yhdessä. Olemme aina kiinnostuneita kuulemaan opiskelijoiden ajatuksia työelämästä ja tarjoamaan tukeamme lopputyön kirjoittamiseen.

Miten edetä?

  1. Mieti itseäsi kiinnostava aihe. Mitä enemmän aihe koskettaa Baronan liiketoiminnan keskeisiä teemoja eli työtä, osaamista ja hyvinvointia, sitä todennäköisemmin innostumme yhteistyöstä kanssasi.

  2. Kirjoita tutkimussuunnitelma. Kerro siinä tutkielmasi sisällöstä, tutkimusmenetelmistä ja tavoiteaikataulusta. Arvostamme hakemuksissa innovatiivisia aiheita ja innostusta tutkittavaa aihetta kohtaan.

  3. Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella hyvissä ajoin ennen lopputyösi kirjoittamista. Käsittelemme hakemuksia säännöllisesti, muttemme silti voi taata, että pystymme vastamaan yhteydenottoon saman tien.

  4. Vastaamme kaikille opinnäytetyöpaikkaa hakeneille. Emme kuitenkaan pysty tarjoamaan paikkaa jokaiselle innokkaalle.

Huomioithan, että käsittelemme lopputyöhakemuksia seuraavan kerran syyskuussa 2024.

Jätä hakemuksesi