Sitoutuminen ja positiivinen asenne siivittivät Oton vuokratyöntekijästä vakituiseksi 3 Kaverin Jäätelötehtaalla.

Vuokratyö toimi ponnahduslautana Oton unelmatyöhön

Melis Görsoy 3.6.2024

Vuokratyö voi avata ovia ja luoda sellaisia urapolkuja, joita ei alkuun ole osannut edes kuvitella. 3 Kaverin Jäätelötehtaaseen työllistynyt Otto Järveläinen työskenteli vuokratyöntekijänä Baronalla, josta ovet aukesivat vakituiseen työpaikkaan.

– Baronan kautta sain mahdollisuuden työskennellä 3 Kaverin Jäätelöllä vuokratyöntekijänä ja kahden vuoden jälkeen minulle tarjottiin vakituista paikkaa, Otto kertoo.

Työskentely Baronalla tarjosi Otolle mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoaan ja osoittaa kykynsä. Hän pitää vuokratyötä arvokkaana askeleena, joka auttoi rakentamaan polkua kohti haluttua uraa.

– Olen kokenut tämän vuokratyön ikään kuin ponnahduslautana vakituiseen työpaikkaan. Tämä työ on juuri sellainen, mistä tykkään, hän kuvailee.

3 Kaverin Jäätelö tarjosi Otolle ympäristön, jossa hän pääsi tekemään fyysistä työtä ja näkemään työnsä tulokset. Raaka-aineet muuttuvat huolellisen käsittelyn kautta laadukkaiksi, maistuviksi jäätelöiksi, jotka lopulta päätyvät kuluttajien iloksi.

Työyhteisö tukena arjessa

Työpaikan hyvä yhteishenki ja osaavat esihenkilöt ovat vaikuttaneet merkittävästi Oton viihtymiseen ja motivaatioon työssä. Kannustusta ja ohjausta on saanut aina tarvittaessa eikä haasteita ole tarvinnut kohdata yksin. Otto antaa myös kiitosta Baronalle sujuvasta rekrytointiprosessista ja yhteistyöstä:

– Baronalla ei kutsuta huvikseen haastatteluihin ja esihenkilöiltä saa aina apua kysyttäessä. Se on mukavaa.

Asenne on avain menestykseen

Oton mukaan asenteella on väliä: innokkuus oppia uutta, joustavuus erilaisissa työtehtävissä ja halu näyttää oma osaamisensa ovat avaimet menestykseen. Positiivinen asenne edesauttaa ammatillista kehitystä ja avaa ovia uusiin uramahdollisuuksiin.

– Baronalta on mahdollista työllistyä suoraan työpaikkayritykseen. Pitää vain olla innostunut siitä, mitä tekee, Otto summaa.

Oton urapolku on inspiroiva esimerkki siitä, miten positiivisella asenteella ja sitoutumisella rakennetaan omannäköistä urapolkua. Jokainen työsuhde, oli se sitten vakituinen, osa-aikainen tai keikkatyö, kartuttaa arvokasta kokemusta ja osaamista. Kun tehtäviin suhtautuu avoimesti, voi löytää itsensä uusien mahdollisuuksien ääreltä.

Katso avoimet työpaikat
Jotain uutta etsimässä?Täältä löydät Baronan avoimet työpaikat – valitse sinulle sopiva ja hae vaikka heti!Katso avoimet työpaikat