Haluatko päästä vaikuttamaan satojen tuhansien potilaiden sekä kymmenien tuhansien terveydenhuollon ammattilaisten elämään?

 

⭐ Hae mukaan Cernerin Health Tech All Stars -tiimiin! ⭐

 

⭐ Kasaamme nyt omaa terveysteknologian tähtikentällistä eli Health Tech All Stars -tiimiä ⭐

⭐ Sankareita rakentamaan sujuvampaa terveydenhuoltoa, huippuyksilöitä uudistamaan terveysteknologiaa ⭐

⭐ Tähtikentällinen tulee koostumaan eri alojen ammattilaisista, käyttöliittymäsuunnittelijoista terveydenhuollon ammattilaisiin ⭐

Mistä on kyse?

Me Cernerillä etsimme nyt osaavaan ja intohimoiseen joukkoomme useita IT- ja terveydenhuollon alan ammattilaisia, toteuttamaan neljälle kotimaiselle sairaanhoitopiirille toimivaa sekä luotettavaa työkalua potilaskokemuksen parantamiseksi.

Työmme tulee vaikuttamaan yli 700 000 potilaan kokemukseen luotettavasta terveydenhuollon palvelusta sekä yli 25 000 terveydenhuollon ammattilaisen päivittäiseen työhön.

Projekti on yksi ensimmäisistä maailmassa, jossa toteutetaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluille yksi yhtenäinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä.

Mikä Cerner?

Olemme Cernerillä kehittäneet terveydenhuollon teknologiaa kansainvälisesti jo yli 40 vuoden ajan. Nyt saavumme ensimmäistä kertaa Suomeen, integroimaan uutta potilastietojärjestelmää neljän kotimaisen sairaanhoitopiirin alueelle.

Moderni potilastietojärjestelmämme takaa turvallisen ja osallistavan kokemuksen potilaille sekä paremman työvälineen terveydenhuollon ammattilaisille.

Toimistomme sijaitsee elinvoimaisessa ja kasvavassa Jyväskylässä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Osassa rooleista on etätyömahdollisuus.

Tule mukaan varmistamaan yhteiskunnallisesti erittäin merkittävän hankkeen onnistuminen!

Katso alta avoimet paikat ja hae mukaan kasvavaan tiimiimme.
⬇️

Haluatko kuulla lisää avoimista työpaikoista ja Cerneristä työnantajana?

Voit olla yhteydessä Baronan rekrytointikonsultteihin tai jättää yhteystietosi chatbotin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Tomi Niskanen

Consultant, Digital Talent Solutions / IT

Anita Kuitunen

Johtaja, Barona Sote / Sote

Cerner toteuttaa maailmanlaajuisesti merkittävän Aster -projektin

✔️ Projektissa neljälle sairaanhoitopiirille ja sote-kuntayhtymälle rakennetaan yhteinen asiakas- ja potilastietojärjestelmä perusterveydenhuoltoon, sosiaalihuoltoon sekä erikoissairaanhoitoon.

✔️ Järjestelmä tulee palvelemaan Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjanmaan alueella noin 700 000 asiakasta ja 25 000 potilasta.

✔️ Aster -projektista ainutlaatuisen tekee sen tavoite rakentaa palvelu, joka kattaa sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut ja palvelee niin asiakkaita, potilaita kuin alan ammattilaisiakin.

✔️ Projektin toimitusvaihe on juuri käynnistymässä ja käyttöönotot on suunniteltu vuosille 2023–2025.

Vielä ehdit mukaan vaikuttamaan merkittävän sote-projektin onnistumiseen!

 

Arvot, jotka johdattavat tekemistämme

Kunnioita ja osallista

Kunnioita ja osallista

Olemme avoimia jokaisen näkökulmille.

Vaalimme ja arvostamme monimuotoisuuttamme.

Käyttäydy kunniakkaasti

Käyttäydy kunniakkaasti

Toimimme rehellisesti, läpinäkyvästi ja arvokkaasti.

Tee yhteistyötä

Tee yhteistyötä

Me kuuntelemme, jaamme ja kehitymme yhdessä.

Innovoi yksinkertaistaaksesi

Innovoi yksinkertaistaaksesi

Hyödynnämme luovuutta vähentääksemme asiakkaiden ja itsemme monimutkaisuuksia.

Sitoudu ja toimita

Sitoudu ja toimita

Teemme mitä sanomme tekevämme, ajallaan ja laadukkaasti.

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä - elinvoimaisessa ja kasvavassa kaupungissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä

Jyväskylä on elinvoimainen ja kasvava kaupunki, jossa uskotaan ihmiseen tulevaisuuden tärkeimpänä menestystekijänä. Kaupunki tunnetaan sivistyksestä, koulutuksesta, kauniista luonnosta, liikunnasta ja mutkattomista ihmisistä. Ajassa elävä sivistys luo ainutlaatuisen perustan tieteentekemiselle, yritystoiminnalle ja kaupunkilaisten elämänlaadulle. Jyväskylän katukuva on nuorekas ja eläväinen.

Muun muassa Minna Canth ja Alvar Aalto loivat perustan maailmaa muuttaneelle pioneerityölleen juuri Jyväskylässä. Tätä perinnettä jatkavat jyväskyläläiset yritykset, tutkijat ja idearikkaat ihmiset. Jyväskyläläinen raikas ajattelu nousee humaaneista arvoista, innostuksesta ja kunnianhimosta luoda parempaa maailmaa.

Jyväskylässä ymmärretään, että ihmisen kokoiset, yhteiskunnalliset ja kansainväliset haasteet ratkotaan yhteistyössä luomalla arjen hyvinvointia. Jyväskylä on suunnannäyttäjä, jonka toimintatavoista ja raikkaasta ajattelusta otetaan mallia.

www.jyvaskyla.fi

Yli 40-vuoden ajan olemme työskennelleet terveydenhuollon ja tietotekniikan risteyksessä, yhdistääksemme ihmiset sekä järjestelmät ympäri maailman. Hyödynnämme uusinta teknologiaa luodaksemme ratkaisuja, jotka mahdollistavat yhteisöjen ja ihmisten olevan vaikutuksissa oman terveytensä kanssa. Olipa kyseessä sairaalan tai terveydenhuollon järjestelmän kliininen, taloudellinen tai operatiivinen alue, meidän ratkaisumme on luotu toimimaan tätä päivää varten sekä ajattelemaan huomista.