Ihmisissä on voimaa

Uskomme, että yritysten tärkein menestystekijä on ihminen. Barona tukee sinua olemaan paras mahdollinen työnantaja ja kehittämään liiketoimintaasi vastuullisesti. Sinua palvelee aina juuri sinun toimialaasi erikoistunut yksikkö. Katso kaikki henkilöstöpalvelumme alta.

Rekrytointi- ja resursointipalvelut

Rekrytointi on uuden haasteen edessä teknologian kehittyessä ja kuluttajakäyttäytymisen muuttuessa. Hakijakokemuksen on mukauduttava vaativien somenatiivienkin odotuksiin. Moderni hakijamarkkinointi sekä työnantajamielikuvan kehittäminen ovat yhä suuremmassa roolissa, kun rekrytoidaan parhaita osaajia. Tutustu monipuolisiin palveluihimme tästä.

image
image

Henkilöstön kehittäminen

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara. Uskomme, että henkilöstön kehittäminen on yksi tämän päivän tärkeimmistä osa-alueista liiketoiminnan kehittymisen kannalta, puhutaanpa sitten osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista tai työkykyjohtamisesta. Tutustu henkilöstön kehittämisen palveluihin tästä.

Vastuullinen sopeuttaminen

Työelämä muuttuu nopeammin kuin koskaan ja tämän muutoksen keskellä eläminen vaatii päätöksiä ja toimenpiteitä, jotka koskettavat työntekijöitänne henkilökohtaisesti. Hyvin ja vastuullisesti hoidettu muutos- tai irtisanomistilanne varmistaa organisaationne toimintakyvyn ja luo kestävän ja inhimillisen pohjan yksilöä parhaiten tukeville ratkaisuille. Tutustu sopeuttamisen palveluihin tästä.

image
image

Liiketoiminnan kehittäminen

Markkina luo jatkuvaa kehitystarvetta jokaiselle yritykselle. Liiketoiminnan systemaattinen kehittäminen vaatii uudenlaista näkemystä prosessien kehittämisestä, teknologian tuomista mahdollisuuksista sekä asiakastarpeiden muutoksesta. Tutustu liiketoiminnan kehittämisen palveluihin tästä.

Tutustu toimialoihimme

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!