Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Organisaatiopsykologi, yrittäjä ja vaikuttaja Jaakko Sahimaa purkaa työelämän haasteita ja kipupisteitä videosarjoissaan. Työelämäyritys Baronan kanssa yhteistyössä toteutetut videokokonaisuudet pureutuvat ajankohtaisiin työelämän haasteisiin, kuten jaksamiseen, itsensä kehittämiseen sekä siihen, miten päästä omassa työssään seuraavalle tasolle.

Tutustu jaksoihin ja sisältöihin alta!

Jaksot

PRIORISOINTI
Työpöytä tursuaa to do -listoja, kiireelliset pyynnöt kuormittavat ja tuntuu, ettei mihinkään pysty tarttumaan? Priorisointi on taito, jota voi opetella. On olemassa työkalu, joka siivittää parempiin priorisointitaitoihin.

ITSETUNTEMUS
Omien vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää työelämästä nauttimiseen, siellä pärjäämiseen ja menestymiseen. Vahvuuksiaan kartoittamalla pystyy myös kehittämään itseään haluamaansa suuntaan. Näin lisäät itsetuntemusta!

AJANHALLINTA
Meneekö sinunkin työaikasi kissavideoiden katseluun ja somessa pyörimiseen? Ei enää tämän jälkeen. Kolmen R:n tekniikka auttaa hallitsemaan aikaa ja tekemistäsi paremmin sekä selättämään turhat aikasyöpöt.

TAVOITTEET
Tuntuuko toimivien tavoitteiden asettaminen hankalalta? Toimivien tavoitteiden pohtimisen ja asettamisen kautta työn etenemisen seuranta ja työn tulokset nousevat seuraavalle tasolle. Tsekkaa, miten se onnistuu!

FLOW
Oletko koskaan uppoutunut töihisi niin antaumuksella, että ajantaju katosi ja työt etenivät kuin siivillä? Tässä niksit siihen, miten pääset omassa työssäsi haluttuun flow-tilaan.

HYVINVOINTI
Ihmismieli joustaa paineistetuissa tilanteissa. Mutta jos kokonaiskuorma kasvaa liian suureksi, saattaa kuminauha katketa ja ihmisen hyvinvointi pettää. Ota tästä vinkit talteen ja kasvata resilienssiäsi!