3 Kaverin ja Baronan kumppanuuden vuosipäivänä jäätelökakkua koristi yksi kynttilä merkkinä vuoden kestäneestä yhteistyöstä. Yhteistyö alkoi siitä, että 3 Kaveria sai tarvitsemansa työntekijän tuotantoon vain muutamassa tunnissa yhteydenotosta, mutta vuodessa toimijoiden suhde on syventynyt ja luottamus kasvanut. Henkilöstöresurssien riittävyyttä ratkotaan yhdessä.

– Suosittelen Baronaa ja vahvasti! Barona on luotettava kumppani ja pitää sanansa. Asioista keskustellaan ja asiakas tietää tasan tarkkaan, missä mennään, toteaa 3 Kaverin tuotantojohtaja Micael Saranpää.

 

Lähtö yhteistyöhön oli nopea, kun Barona toimitti työntekijän 3 Kaverin tuotantoon vain muutaman tunnin kuluessa Saranpään ensimmäisestä yhteydenotosta.

Vaikka nopeus yllätti Saranpään positiivisesti, kahden yrityksen välinen yhteistyö syvenee kumppanuudeksi vain jos myös muut asiat loksahtavat kohdilleen.

Kommunikaatio ja avoimuus syventävät yhteistyötä

– Kahden yrityksen välisessä kumppanuudessa tärkeintä on kommunikaatio ja avoimuus. Kummatkin kommunikoivat avoimesti toisilleen, mitkä asiat menevät hyvin, missä on haasteita, mitä meidän pitää parantaa yhdessä ja miten saamme tämän toimimaan vielä paremmin, Saranpää kuvaa luottamuksellista yhteistyötä Baronan kanssa.

– Me toki autamme 3 Kaveria löytämään juuri oikeat tekijät kuhunkin tarpeeseen, mutta lisäksi käymme keskustelua siitä, miten kasvamme yhdessä toisiamme tukien. Uusia ideoita yhteistyön syventämiseen heitellään puolin ja toisin, täydentää Arto Töyrä, Baronan elintarviketeollisuustoimialan palvelujohtaja.

Tekijät vaihteleviin tarpeisiin ja sesonkeihin

Tuotannon vaihtelevat sesongit ja työn luonne edellyttävät, että jäätelöä saadaan aina purkkeihin, puikkoihin ja pakastealtaisiin tilausten mukaan. Työntekijöiden saatavuus onkin aivan olennainen osa 3 Kaverin toimintavarmuutta.

Barona poisti huolen resurssien riittävyydestä Saranpäältä.

– Minun ei tarvitse miettiä, riittääkö meillä resurssit. Ne riittävät Baronan kautta. Barona on tarpeeksi iso toimija, joka pystyy auttamaan meitä. Jos tarvitsemme yhtäkkiä kymmenen ihmistä – Barona auttaa.

 

Arto Töyrä-image
Ota yhteyttä:
Arto Töyrä
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin