Ammattimainen rekrytointi luo mahdollisuudet hakijan onnistumiselle

Barona on toiminut Vattenfallin rekrytointipartnerina jo useita vuosia. Aina kun uutta asiantuntijaa tarvitaan, otetaan Vattenfallilta yhteyttä Baronaan. Käytännössä Baronan konsultit ovat melkein kuin Vattenfallin omaa henkilökuntaa ja käyttävät esimerkiksi Vattenfallin omaa rekrytointijärjestelmää.

– Meillä otetaan henkilöstöasiat äärettömän vakavasti. Tasapuolisuus on rekrytoinneissa aivan ehdoton asia. Vaadimme tätä tietysti myös partnereiltamme. Tässä suhteessa voin sanoa, että Barona on täydellinen kumppani, kuvailee Vattenfallin Chapter Lead Sari Grönlund.

Paras lopputulos syntyy yhteistyöllä

Barona vastaa rekrytoinneista niin sanotusti avaimet käteen -periaatteella ja Grönlundin mukaan Vattenfall voikin luottaa Baronan tekemiseen täysin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Barona tekisi kaiken yksin.

– Haluamme tehdä tätä yhdessä. Oman kokemukseni perusteella yhteistyöllä saadaan se kaikista parhain lopputulos, Grönlund kiteyttää.

Yhteistyö on todella ollut hyvin tuloksekasta.

– Vuosi 2019 oli melkoinen ennätys rekrytoinnissa. Minusta tuntui, että meillä oli koko ajan hakusessa useampikin paikka. Nytkin haemme parhaillaan kolmea henkilöä. Olemme siis tehneet loistavaa kasvua. Vattenfall on mahdollisuuksia täynnä, Grönlund hymyilee.

Hakijan kokemus keskeisessä roolissa

Grönlund itse aloitti Vattenfallilla viitisen vuotta sitten. Hänkin tuli taloon aikanaan Baronan rekrytoimana.

– Täytyy sanoa, että muistan vieläkin sen, miten hyvin ja ammattimaisesti kaikki silloin hoidettiin. Tässä ei siis ole kyse ainoastaan siitä, miltä meistä rekrytoijana tuntuu, vaan myös siitä, miltä hakijasta tuntuu, Grönlund painottaa.

– Minulla itselläni oli tuolloin todella hyvä fiilis. Haastattelutilanne oli sellainen, että se ruokki hakijaa onnistumaan. Tämä on mielestäni koko asian ydin: haastatteleva rekrytoija luo mahdollisuudet toisen onnistumiselle. Sen takia kannatan todellakin ammattimaista rekrytointia, Grönlund summaa.

Lue lisää Baronan asiantuntijarekrytoinneista HR&hallinon sekä taloushallinnon tehtäviin.

-image
Ota yhteyttä:
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin