Jyskillä oli vuodessa kahden sesongin välissä tarpeita joustavalle työvoimalle. Puutarha- ja huonesesongin välisenä aikana myymälöissä kasataan valtavia määriä huonekaluja ja Jyskillä oli haluna pitää oma henkilökunta tekemässä mitä he parhaiten osaavat, eli asiakaspalvelutyössä. Jyskin Retail Manager Roni Tuominen kiittelee Barona Flexin kautta hankittua työvoimaa vuolaasti.

”Työntekijät, jotka Barona Flexin kautta on meille saatu, ovat olleet valtava apu. Itseasiassa projekti sujui niin hyvin, että palautevyöry, jonka saimme omalta Jysk henkilökunnalta, oli pelkästään positiivista”

Barona Flexin kautta hankittu apu huonekalujen kasaamiseen onnistui mainiosti ja uuden työvoiman avulla myymälöissä kasattiin 200-300 huonekalua sesonkien välissä.

”Yhteyshenkilöt Barona Flexillä olivat ammattilaisia. Meitä kuunneltiin ja tarpeitamme oikeasti kartoitettiin ja uskon, että se oli yksi suurimmista syistä, miksi projekti meni maaliin niin hyvin.”

Projektin avulla Jyskillä voitiin helpottaa vuosittaista työtä.

”Minulta lähtee paine silloin pois, kun tiimini ja myymäläni voivat hyvin ja tämän projektin avulla pystyttiin aidosti helpottamaan suurta vuosittaista muutostyötä.”

 

Ilkka Mikkola-image
Ota yhteyttä:
Ilkka Mikkola
Liiketoimintajohtaja, Engineering
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin