Kristian Luoma toimii yksikön päällikkönä OP Labilla:

” Kun puhutaan innovaatiotoiminnasta tai uuden liiketoiminnan kehittämisestä, ensimmäisenä meiltä kysytään, mistä löydämme hyvät ideat. Mielestäni se on väärä kysymys. Ideoita on joka paikassa, mutta mistä löydetään ne ihmiset, joiden kanssa ne ideat voi toteuttaa? Se on paljon vaikeampi kysymys. Siinä Barona on ollut hyvä kumppani meille. Olemme voineet hakea niitä tyyppejä, joiden kanssa näitä asioita rakennetaan. Olemme päässeet todella joustavasti eteenpäin.

Tutkimme sitä, miten uudet teknologiat vaikuttavat ihmisten arkeen. Meidän tehtävämme on kokeilla pilottien kautta sitä, mihin suuntaan maailma kehittyy. Tuloksena toivomme löytävämme uusia palveluita, joista asiakkaat pitävät.

Olemme olleet todella kriittisiä siitä, minkälaisia yksilöitä haluamme tähän työyhteisöön kehittämään uutta. Meillä on ollut todella sujuva ja luonteva yhteistyö Baronan kanssa siinä suhteessa, että ollaan löydetty oikean henkisiä tyyppejä – Ihmisiä, jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Tyypillisesti tarpeet syntyvät niin, että tarvitsemme tänään uuden tyypin. Hyvin usein tarve on täytetty samalla viikolla. Innovaatiotoiminnassa ja uudessa liiketoiminnassa asiat tapahtuvat nopeasti. Sen takia joustavuus ja ketteryys ovat meille keskeisen tärkeitä asioita yhteistyökumppanissa.”

Henri Pynnönen-image
Ota yhteyttä:
Henri Pynnönen
Sales Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin