A Lidl Action -yhteisrekrytointihanke

Järvenpäähän Boogien yritysalueelle, Lahdentien varteen, nousi Lidl Suomen kolmas jakelukeskus. Tähän uuteen jakelukeskukseen liittyen Barona Logistiikka ja Lidl tekivät yhteisrekrytointihankkeena A Lidl Action -rekrytointikampanjan.

Lidl Suomen henkilöstöjohtaja, Maria Hekkala, kertoo kokemuksia yhteistyöstämme:

”Vuonna 2018, kun olimme avaamassa uutta Järvenpään logistiikkakeskusta, niin meillä oli tavoitteena rekrytoida tänne yli 200 uutta työntekijää. Tarvitsimme sitä varten loistavan rekrytointikampanjan. Kampanjan teimme yhdessä Barona Logistiikan kanssa ja sen nimi on A Lidl Action.

Loimme kampanjavideoita, joissa on meidän omia työntekijöitämme. Teimme myös kampanjasivuston sekä erilaisia kampanjoita sosiaalisessa mediassa (keskittyen erityisesti Facebookiin ja Instagramiin).

Barona Logistiikan asiantuntijat olivat rekrytointimarkkinan konseptin suunnittelun lisäksi myös mukana rekrytointiprosessissa. He tavoittivat, kontaktoivat ja haastattelivat ison määrän hakijoita. He loivat sellaisen työntekijäkokemuksen, mikä on meille tosi tärkeää, koska kumppanimme edustavat meitä. Se säästi meiltä paljon aikaa ja resursseja.

Kaikki tapahtui laadusta tinkimättä. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. He antoivat lupauksen onnistumisesta. Lisäksi he kertoivat, miten he onnistuvat. Mitä onnistuminen vaati meiltä ja mitä se vaati heiltä. Saimme hyvän suunnitelman ja hyvän toteutuksen.

Meillä on tällä hetkellä yli 250 uutta logistiikkatyöntekijää – ja olemme saavuttaneet yhteiset tavoitteet. Molemmat sitouduimme ja teimme paljon työtä. Sen takia me onnistuimme. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen Barona Logistiikan apuun. Uskon, että myös logistiikan esimiehemme pystyvät tämän asian allekirjoittamaan.”


Lidl Suomi Ky

Lidl on saksalainen perheyhtiö ja yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Lidlin myymälöitä on jo 27 Euroopan maassa. Suomessa Lidl-myymälöitä on yli 170 Hangosta Sodankylään. Jakelukeskukset Janakkalassa ja Laukaassa toimittavat tuotteet kaikkiin Lidlin myymälöihin tuoreina ja ajoissa viikon jokaisena päivänä.

Tutustu lisää Lidl Suomeen täällä.

Lidl logo


Kim Hipari-image
Ota yhteyttä:
Kim Hipari
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin