Restelin henkilöstöjohtaja Marika Mäkelä ja tapahtumaravintolapäällikkö Nona Haajanen kertovat kokemuksiaan Baronasta valtakunnallisena rekrytoinnin kumppanina.

“Meillä Restelissä on todella laaja kirjo brändejä. Sen takia tarvitsemme myös erilaisia työntekijöitä. Kun mennään juomaravintoloista tapahtumaravintoloihin, niin kaikenlaisia tyyppejä, persoonia ja hahmoja tarvitaan arjessamme joka päivä. Tehtävämme on ennemminkin löytää se, mihin kukin on oikeanlainen”, Mäkelä kertoo.

“Se toimii täällä meidän talon sisälläkin hyvin. Meillä on kaikkea yksityistilaisuuksista opiskelijaravintolaan ja kahvilaan. Meillekin sisäisesti mahtuu monenlaista”, Haajanen tarkentaa.

“Kaikki meidän rekrytointimme tulevat tällä hetkellä Baronan kautta. Rekrytointeja on vuodessa yhteensä useampi tuhat. Sitten kun mennään niihin yksittäisiin vuoroihin, niin niitä on vuoden aikana satoja tuhansia”, Mäkelä toteaa.

Mäkelä jatkaa: “Iso syy siihen, miksi päädyimme Baronaan, oli se, että näimme valtakunnallisen verkoston etunamme. Meilläkin on valtakunnallinen verkosto: toimipaikkoja on täältä etelästä pohjoiseen saakka. Yhtä lailla myös Baronan verkostoon kuuluu paikallistoimistoja.”

Nyt on kaksi vuotta yhteistyötä takana ja edelleenkin päivittäin tehdään töitä sen eteen ja hiotaan prosesseja vielä paremmaksi, Mäkelä kertoo. Haajanen toteaa myös, että alkukankeuksia on varmasti ollut: “Se oli aika iso pumaska toiveita, joita meiltä tuli. Olemme menneet siinä tosi hyvin eteenpäin.”

Yhteistyö on sujunut siis hyvin: “Olemme löytäneet löytäneet sen yhteisen sävelen ja keskusteluyhteyden. Saadaan se ihminen töihin ja kokeilemaan. Sitten siitä voi löytyä se tähti, joka voi mennä meillä mihin vain”, Haajanen tiivistää hymyillen.

Johanna Wegelius-image
Ota yhteyttä:
Johanna Wegelius
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Uusimmat kokemukset

Takaisin kokemuksiin