Koulutukset ja valmennukset – uusi suunta työelämään

Koulutukset ja valmennukset – uusi suunta työelämään

Sinun ei tarvitse koskaan olla valmis. Haet sitten uutta työtä, uutta osaamista tai uutta suuntaa elämään, Barona on ratkaisu. Löydät meiltä työpaikkojen lisäksi koulutuksia ja valmennuksia, jotka auttavat sinua työelämän eri vaiheissa. Meistä työelämä on ikuisen oppimisen polku.

Uraloikkia myös askel kerrallaan

Baronan koulutusten ja valmennusten kautta voi löytyä ensimmäinen työpaikka työelämän tulokkaalle, uusi ura kokeneemmalle alanvaihtajalle tai seuraava työ oman alansa mahdollisuuksia kartoittavalle ammattilaiselle. Olemme myös eläke- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden kumppani ammatillisessa kuntoutuksessa.

Erotinviiva

Kokemuksia koulutuksista ja valmennuksista

Erotinviiva

Järjestäjänä Barona ja perheenjäsenet

Järjestämme koulutuksia ja valmennuksia yhdessä Baronan yritysperheeseen kuuluvien Sarasen, Talentgaten, Arffmanin ja Koutsien kanssa. 

Saranen

Saranen tuntee suomalaisen työelämän karikot ja kasvupotentiaalin. Sarasen kautta saat uravalmennusta, koulutusta, apua työnhakuun ja rekrytoivia koulutusohjelmia.

Talentgate

Talentgate tekee ihmisten ja työllistävien yritysten ajankohtaisiin tarpeisiin vastaavia rekrytoivia koulutusohjelmia intohimolla ja yli 20 vuoden kokemuksella.

Arffman

Arffman on Suomen suurin yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja ja maahanmuuttajien kotoutumiskouluttaja.

Koutsit

Ihmisiä ja yrityksiä ravintola- ja palvelualoilla valmentava Koutsit palvelee verkossa ja paikan päällä. Tarjolla digiperehdytykset, livekoutsaukset, yksilökoutsaukset ja lähikoutsaukset.

Erotinviiva