Rekrytoivat koulutusohjelmat: helposti uuteen työhön tai uudelle alalle

Rekrytoivat koulutusohjelmat: helposti uuteen työhön tai uudelle alalle

Haluatko uutta osaamista tai vaihtaa kokonaan uudelle alalle? Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Rekrytoiva koulutusohjelma voisi sopia sinulle. Koulutusohjelmasta saat sekä työelämässä kysyttyä ammattitaitoa että kokemusta ja näyttöjä osaamisestasi.

Ohjelman aikana työskentelet suoraan sellaisessa työssä, jota haluat tulevaisuudessa tehdä. Suurin osa valmistuvista työllistyy heti jakson päätteeksi saman yrityksen palvelukseen, ja loput voivat hakea alan töitä helposti, koska taidot ja näytöt ovat kunnossa.

Järjestämme rekrytoivia koulutusohjelmia muun muassa IT-alan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin.

Rekrytoivien koulutusohjelmien lisäksi meillä on paljon oppisopimuskoulutuksia ja erilaisia osaamista täydentäviä koulutuksia useilla toimialoillamme. Haluatko rekkakuskiksi tai töihin ravintolaan? Onnistuu!

Järjestäjänä Barona ja perheenjäsenet

Järjestämme rekrytoivat koulutusohjelmat yhteistyössä ELY-keskusten, TE-palveluiden ja asiakasyritystemme kanssa. Baronan lisäksi koulutusohjelmien käytännön järjestelyistä vastaavat Baronan yritysperheeseen kuuluvat Saranen, Talentgate ja Arffman.

Haussa uusi työ?
Haussa uusi työ?Innostavia töitä Suomessa ja ulkomailla. Työskentele hetkinen tai viivy rauhassa pitempään – tuemme sinua urasi eri käänteissä.Katso avoimet työpaikat