Rekrytoivat koulutusohjelmat: helposti uuteen työhön tai uudelle alalle

Rekrytoivat koulutusohjelmat: helposti uuteen työhön tai uudelle alalle

Haluatko uutta osaamista tai kokonaan uudelle alalle? Oletko työtön tai työttömyysuhan alla? Rekrytoiva koulutusohjelma voisi sopia sinulle. Koulutusohjelmasta saat sekä työelämässä kysyttyä ammattitaitoa että kokemusta ja näyttöjä osaamisestasi.

Ohjelman aikana työskentelet sellaisessa työssä, jota haluat tulevaisuudessa tehdä. Suurin osa valmistuvista työllistyy heti jakson päätteeksi saman yrityksen palvelukseen, ja loput voivat hakea alan töitä helposti, koska taidot ja näytöt ovat kunnossa.

Järjestämme rekrytoivia koulutusohjelmia muun muassa IT-alan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin. Koulutuksista vastaa Barona tai Baronan yritysperheeseen kuuluvat Saranen ja Talentgate.

Ajankohtaisia koulutuksia Baronan yritysperheeltä

Erotinviiva

Neljä syytä valita rekrytoiva koulutusohjelma

 1. Opit taitoja, joilla on kysyntää

  Rekrytoivasta koulutusohjelmasta saat uutta osaamista ja ammattitaitoa, jonka avulla sinulle avautuu työmarkkinoilla täysin uusia ovia.

 2. Saat mahdollisuuden työllistyä nopeasti

  Rekrytoivan koulutusohjelman aikana kerrytät uusien taitojen lisäksi heti kokemusta. Moni työllistyykin juuri siihen yritykseen, jossa on työskennellyt ohjelman aikana, tai toiseen saman alan yritykseen.

 3. Voit kasvattaa verkostoasi nopeasti

  Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa tilaisuuden verkostoitua ja luoda suhteita saman alan ihmisiin, joiden kanssa voit sparrata ohjelman aikana ja myöhemminkin.

 4. Tukenasi työllistämisen ammattilaiset

  Rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat tarvittaessa henkilökohtaista tukea ja ohjausta työnhaussa, jotta löytäisit itsellesi sopivan työn helpommin ja nopeammin.

Erotinviiva

Järjestäjänä Barona ja perheenjäsenet

Järjestämme koulutuksia ja valmennuksia yhdessä Baronan yritysperheeseen kuuluvien Sarasen ja Talentgaten kanssa. 

Saranen

Saranen tuntee suomalaisen työelämän karikot ja kasvupotentiaalin. Sarasen kautta saat uravalmennusta, koulutusta, apua työnhakuun ja rekrytoivia koulutusohjelmia.

Talentgate

Talentgate tekee ihmisten ja työllistävien yritysten ajankohtaisiin tarpeisiin vastaavia rekrytoivia koulutusohjelmia intohimolla ja yli 20 vuoden kokemuksella.

Erotinviiva