Työurahuolto auttaa työelämän haastavissa tilanteissa

Työurahuolto: Henkilökohtaista valmennusta hyvinvointisi tueksi

Kaipaatko ideoita, sparrailua tai tukea työelämäsi solmukohtaan? Tällaisen tilanteen voi aiheuttaa esimerkiksi uraasi liittyvä jumituksen tunne, terveydellinen haaste tai vaikkapa kokemus siitä, ettet pääse käyttämään vahvuuksiasi nykyisessä työssäsi.

Työurahuolto tarjoaa avun kohti mielekästä ja omannäköistä työelämää. Tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään paras mahdollinen potentiaalisi työmarkkinoilla.

Palvelu koostuu henkilökohtaisesta, räätälöidystä uravalmennuksesta, jossa pääset pohtimaan tilannettasi ja ratkaisuvaihtoehtoja yhdessä työuravalmentajan kanssa. Työuravalmentajamme ovat helposti lähestyttäviä työmarkkinan, työelämätaitojen ja haastavien työelämätilanteiden ammattilaisia, jotka auttavat sinua uuden ammatillisen suunnan löytämisessä.

Saat valmennuksen päätteeksi henkilökohtaisen työurasuunnitelman, joka pitää sisällään askelmerkit omassa työssä kehittymiselle, uudelle uralle siirtymiselle tai muille tilanteeseen sopiville ratkaisuille.

Työurahuoltoon voi hakeutua jokainen työntekijä – ikään, titteliin tai alaan katsomatta – jonka työntantaja tarjoaa palvelun työsuhde-etuna.

”Työurahuolto oli mukana mahdollistamassa suurta positiivista muutosta elämässäni.”
Työurahuollon asiakas
Työurahuollon asiakas

Mitä työurahuolto on?

 1. Hyvinvointiasi tukeva palvelu

  Työurahuolto on matalan kynnyksen palvelu, jonka tarkoitus on tarjota apua työelämääsi vaikuttavien haasteiden edessä.

 2. Työurasi edistämistä ja kehittämistä

  Keskitymme nimen mukaisesti sinun työuraasi, siihen vaikuttaviin ja sitä edistäviin tekijöihin. Saat uusia ideoita, tietoa ja sparrailuapua.

 3. Tukea työelämän haasteisiin

  Työssä, ja elämässä yleensäkin, tulee vastaan asioita, jotka vaikuttavat motivaatioon, jaksamiseen ja suoriutumiseen. Taklataan yhdessä nämä haasteet ennen kuin ne kasvavat suuremmiksi!

 4. Henkilökohtaista uravalmennusta

  Pääset pohtimaan työuraasi henkilökohtaisen uravalmentajan kanssa, joka pystyy tuomaan konkreettisia ratkaisuja tilanteeseesi.

 5. Työsuhde-etu

  Työantajasi tarjoaa palvelun hyvinvointisi tueksi, joten sinun ei tarvitse huolehtia kuluista.

 6. Luottamuksellista ja vapaaehtoista

  Palvelu on vapaa-ehtoinen ja sinä olet omistaja tässä prosessissa. Kaikki valmentajan kanssa käymäsi keskustelut ovat luottamuksellisia.

Työurahuolto auttoi Rasmusta umpikujassa
Työurahuolto auttoi Rasmusta umpikujassa"Koin sairaslomalle jäätyäni olevani urani kanssa vähän solmussa. Oli hienoa, että pääsin työurahuollon kautta keskustelemaan valmentajan kanssa luottamuksellisesti tilanteestani."Lue tarina

Mitä hyötyä työurahuollosta on?

Työurahuollosta on hyötyä esimerkiksi näissä tilanteissa:

 • Haluat ideoita ja selkeyttä omannäköisen työuran toteuttamiseksi.
 • Tunnet epämääräistä tyytymättömyyttä tai ahdistusta työtäsi kohtaan.
 • Motivaatiosi on laskenut.
 • Koet olevasi jumissa.
 • Sinulla on jokin terveydellinen tila, joka estää työskentelyn nykyisessä tehtävässäsi täysipainoisesti.
 • Yksityiselämäsi haasteet vaikuttavat työntekoosi​.
 • Koet, ettet tule kuulluksi työpaikalla. Pomon tai työtovereiden kanssa on ristiriitoja.
 • Uusien työvälineiden opetteleminen tai työelämän muutokset tuntuvat uuvuttavilta.
 • Huomaat työtehosi laskeneen.
Tutustu työura­valmentajiin
Tutustu työura­valmentajiinApunasi uuden äärellä on joukko asiantuntijoita, joilta löytyy kokemusta ja työkaluja erilaisiin työelämän tilanteisiin.Lue lisää

Miten työurahuoltoon pääsee?

Työurahuolto on työnantajan tarjoama, henkilöstön hyvinvointia tukeva työsuhde-etu. Mikäli työnantajasi on palvelun tilaaja, pääset mukaan ilmoittamalla halukkuutesi esihenkilöllesi tai HR-vastaavalle. Prosessi käynnistyy työnantajan ilmoituksella meille Baronalle. Sen jälkeen pääset kirjautumaan palveluun osoitteessa tyourahuolto.fi.

Mitä, jos työnantajani ei vielä tarjoa työurahuoltoa?

Ei hätää - voit ilmaista kiinnostuksesi meille täyttämällä alla olevan lomakkeen. Otamme sitten yhteyttä organisaatioosi, joka saa tiedon kiinnostuksesta palvelua kohtaan, anonyymisti. Emme siis välitä henkilötietojasi missään muodossa eteenpäin työantajallesi, emmekä spämmää sinua turhalla sähköpostilla.

Työurahuolto yrityksille
Työurahuolto yrityksilleOletko kiinnostunut edistämään henkilöstösi hyvinvointia ja ennaltaehkäisemään sairauspoissaoloja? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!Ota yhteyttä

Inspiraatiota hyvinvointiin