Haluatko osaamista ja ammatin, jotka työllistävät sinut tulevaisuudessakin? 🔧 Metallialan ammattilaisille on kysyntää.

Tutustu Etelä-Pohjanmaan Metallimestari-ohjelmiin ja hae mukaan. Työstämme sinusta teräksisen osaajan, joka löytää paikkansa työelämässä.

Seuraavat metallialan koulutukset nyt tarjolla Seinäjoella

Koulutukset ovat työvoimakoulutuksia.

Levyseppähitsaaja

Kun opiskelet levyseppähitsaajaksi, voit päästä monipuolisiin tehtäviin osavalmistuksesta kokoonpanoon. Opit hitsaamaan sekä tekemään erilaisia levy- ja teräsrakennetöitä. Koulutuksen jälkeen osaat valmistaa mittatarkkoja koneiden ja laitteiden osia. Opit myös laadunvalvontaan liittyvät konepajatekniset mittaukset ja mittalaitteiden kalibroinnit, joten olet suoraan valmis tarttumaan toimeen.

Miltä kuulostaa työ levyseppähitsaajana?
Hae levyseppähitsaajan koulutukseen!

Hitsausrobotiikka

Miltä kuulostaa työ hitsausrobotin ohjaimissa? Tule oppimaan automatisoitu ja nykyaikainen tapa hitsata robotiikan avulla. Et tarvitse aiempaa kokemusta hitsauksesta. Koulutuksen jälkeen olet valmis alan töihin: osaat teollisuusyrityksessä vaadittavat hitsauksen perusteet ja menetelmät sekä osaat käyttää ja ohjelmoida hitsausrobottia.

Näille osaajille on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa!
Hae hitsausrobotiikan koulutukseen!

Nykyaikaisen tuotannon työtehtävät

Teollisuuden ja tuotannon töissä tarvitaan nyt tekijöitä! Opit sähkö- ja automaatiotekniikan, robotiikan ja CAD-ohjelmiston perusteet. Lisäksi pääset syventymään erilaisiin valmistusprosesseihin. Tuotannon tehtävissä yhdistyvät kädentaidot ja uusin teknologia. Olisiko se sinua varten?

Oletko valmis hommiin teollisuudessa?
Hae nykyaikaisen tuotannon työtehtävät -koulutukseen!

Koulutus täynnä käytännön kipinää

Opinnot ovat käytännönläheisiä ja opintojen jälkeen voit ponnistaa työelämään! Opiskelu tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa samoilla koneilla ja työvälineillä, joita käytetään myös työympäristössä.

Sinun näköisesi opinnot

Koulutuksen alussa suunnittelet yhdessä kouluttajan kanssa oman koulutuksesi tarkan sisällön ja toteutuksen. Koulutuksen kestoon ja laajuuteen voit itse vaikuttaa koulutuksen alusta alkaen. Koulutuksen kesto on enimmillään 100 pv.

Opiskele metallialaa Seinäjoella

Etelä-Pohjanmaan metallialan koulutukset järjestää Sedu, Seinäjoen ammatillinen oppilaitos.

Sedu räätälöi joustavat oppimispolut niin nuorille kuin aikuisille urapolun ensimmäisistä askelista pitkälle tulevaisuuteen.

Alueen yritykset etsivät uusia osaajia - oletko se sinä?

Mietitkö, onko alalla töitä? Voimme luvata, että on!

Lukuisat Etelä-Pohjanmaalla toimivat metallialan yritykset ovat mukana Metallimestari-hankkeessa. Ne etsivät alan osaajia nykyisiin ja tuleviin tarpeisiinsa. Metalliala on kovassa kasvussa ja uusia tekijöitä tarvitaan heti. Vapailla markkinoilla osaajia ei ole, joten yritykset haluavat olla tukemassa mahdollisuuksia kouluttautua alalle. Avoinna olevien koulutusten myötä on mahdollista työllistyä Metallimestari-hankkeen yhteistyöyrityksiin.

Paljonko uusia osaajia tarvitaan eri rooleihin? 

Metallimestari-hankkeessa Etelä-Pohjanmaalla mukana olevat yritykset ovat ennustaneet, monelleko uudelle osaajalle he voivat lähitulevaisuudessa tarjota työpaikan.

Nämä yritykset Etelä-Pohjanmaalla odottavat tekijöitä. Tartu siis tilaisuuteen. Hanki koulutuksesta osaaminen ja ole se, jolle seuraavaa avointa työpaikkaa tarjotaan! 

Millaisia Metallimestareita etsitään?

“Jos sul on tennarit jalaas ja oikia asenne, oot just sopiva!”


Sytyt metallialan töistä.
Metallimestari-ohjelmaan haetaan metallialan töistä innostuneita ja kiinnostuneita.

Tuore alalla. Sinulla ei tarvitse olla metallialan työkokemusta tai koulutusta. Metallimestareissa opit, kouluttaudut ja saat taidot alan työtehtäviin.

Uuteen rooliin. Jos oletkin jo metalliosaaja, meillä on tarjolla sinulle alan koulutusta ja mahdollisuus vaativampiin tehtäviin.

Kipinöikö? Hyvä! Hae mukaan!

Näin haet mukaan Metallimestari-ohjelmiin

Jos olet kiinnostunut työllistymään metallialalle, nyt sinulla on väylä auki hommiin! Jätä vain hakemuksesi!

1) Tutustu tarjolla oleviin koulutuksiin. Sivun yläosassa on listattu avoimia koulutuksia, joiden tavoitteena on tarjota osaaminen, jolla työllistyt metallialalle.

2) Valitse sinua kiinnostavat ja lue niistä lisää klikkaamalla linkkejä.

3) Kun olet tehnyt valintasi, varaa 15 minuuttia hakemuksen täyttämiseen.

4) Täytä hakemus.

5) Jää odottamaan yhteydenottoa ja valmistaudu tarttumaan toimeen!

Metallimestari – mikä se on?

Metallimestari-ohjelma on väylä metallialan töihin. Se on syntynyt metallialan osaajia tarvitsevien yritysten tarpeista. Metallimestari-ohjelmien kautta saatetaan yhteen työpaikkaa etsivät metallialan osaajat ja metallialalle haluavat sekä yritykset, joiden elinehto on osaavat, asialleen vihkiytyneet ammattilaiset. Metallimestari-ohjelmien kautta on tarjolla koulutusta ja työpaikkoja.

Metallimestarin koneenkäyttäjänä häärii Barona, työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, metallialan koulutusta tarjoavia tahoja sekä metallialasta kiinnostuneita työnhakijoita. Metallimestari-hanketta tukevat TE-toimistot, ELY-keskukset sekä Teknologiateollisuus ry.

Teknologiateollisuus logo.

Yritys – etsitkö uusia metallialan osaajia? Lähde mukaan Metallimestareihin!

Haluatko yritykseesi töihin rautaisia osaajia? Oletko etsinyt ammattitaitoisia metallialan työntekijöitä, mutta sopivia ei ole löytynyt? Lähde mukaan Metallimestarit-yhteistyöyritykseksi. Etsimme ja koulutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat osaajat, niin olet valmis tulevaan!

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta.

Jos olet kiinnostunut työllistämään metallialan osaajia Etelä-Pohjanmaalla, ole yhteydessä! 

Risto Ojanperä, 050 441 2139, risto.ojanpera@barona.fi

Siirry etusivulle: www.metallimestari.fi