Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haluatko osaamista ja ammatin, jotka työllistävät sinut tulevaisuudessakin? Metallialan ammattilaisille on kysyntää. 🔧

Seuraavat metallialan koulutukset nyt tarjolla Vaasassa!

Tutustu Pohjanmaan Metallimestari-ohjelmiin ja hae mukaan. Työstämme sinusta teräksinen osaajan, joka löytää paikkansa työelämässä.

Koneasentaja

Koneasentaja osaa kokoonpanna ja asentaa mekaanisia koneita- ja laitteita. Hän osaa tehdä koneasennuksia oikeassa järjestyksessä ja oikeilla menetelmillä työohjeiden ja piirustusten avulla. Asentaja osaa tarkastaa asennettavaksi tarkoitetut osat ja komponentit sekä tehdä niihin tarvittavat tarkistukset, muutokset ja dokumentoinnit. Hän tuntee koneiden ja laitteiden rakenteita ja toimintaa, osaa käyttää materiaaleja ja eri asennusmenetelmiä työn kannalta tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti.

Miltä kuulostaa koneasentajan työ? Hae koulutukseen! 

Koneistaja

Koneistaja osaa työstämällä valmistaa koneiden osia ja muita työpiirustuksien mukaisia kappaleita hyödyntäen automaattisia työstökoneita. Hän osaa suunnitella valmistuksen eri työvaiheiden keskinäisen järjestyksen sekä käyttää alan materiaaleja, koneita- ja laitteita sekä menetelmiä työn kannalta tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Koneistaja vastaa myös valmistamansa tuotteen laadusta, käyttämiensä koneiden oikeista säädöistä ja toiminnasta. Hän osaa ohjelmoida CNC-työstökonetta ja käyttää sitä valmistukseen.

Haluatko koneistajaksi? Tutustu ja hae koulutukseen!

Levyseppähitsaaja

Levyseppähitsaaja osaa suunnitella sekä valmistaa piirustusten mukaisia levytöitä, hitsaustöitä sekä metallirakennetöitä hyödyntäen nykyaikaisia valmistusmenetelmiä. Hän osaa suunnitella valmistuksen eri työvaiheiden keskinäisen järjestyksen sekä käyttää alan materiaaleja, koneita- ja laitteita sekä menetelmiä työn kannalta tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti. Hänellä on ammatissaan vaadittavat pätevyydet ja kokeet suoritettuna. Hän vastaa myös valmistamansa tuotteen laadusta sekä käyttämiensä koneiden oikeista säädöistä ja toiminnasta.

Oletko tuleva levyseppähitsaaja? Tutustu koulutukseen ja hae!

Koulutus täynnä käytännön kipinää

Opinnot ovat käytännönläheisiä ja opintojen jälkeen voit ponnistaa työelämään tai insinööriuralle – ilman pääsykokeita! Opiskelu tapahtuu nykyaikaisissa tiloissa samoilla koneilla ja työvälineillä, joita käytetään myös työelämässä.

Sinun näköisesi opinnot

Opinnot kestävät noin 2-3 vuotta. Sinulle tehdään henkilökohtainen suunnitelma, jossa otetaan huomioon aikaisempi osaaminen ja aiemmin suoritetut koulutukset. Voit siis hyötyä aiemmista opinnoistasi tai työkokemuksestasi.

Opiskele metallialaa Vaasassa

Vamia logo.

Pohjanmaan metallialan koulutukset järjestää Vamia, Vaasan ammatillinen oppilaitos.

Vamia. Oo karvan verran parempi (pärjäät myös ilman viiksiä). Vamia tarjoaa ammatillista koulutusta Vaasassa nuorille, aikuisille ja yrityksille.

Vamia metalilmestari

Näin haet mukaan!

1) Tutustu tarjolla oleviin koulutuksiin.

2) Valitse sinua kiinnostavat ja lue niistä lisää klikkaamalla linkkejä.

3) Varaa 15 minuuttia hakemuksen täyttämiseen.

4) Täytä tarkasti hakemus.

5) Jää odottamaan yhteydenottoa meiltä!

Millaisia Metallimestareita etsitään?

“Jos sul on tennarit jalaas ja oikia asenne, oot just sopiva!”

Sytyt metallialan töistä. Metallimestari-ohjelmaan haetaan metallialan töistä innostuneita ja kiinnostuneita.

Tuore alalla. Sinulla ei tarvitse olla metallialan työkokemusta tai koulutusta. Metallimestareissa opit, kouluttaudut ja saat taidot alan työtehtäviin.

Uuteen rooliin. Jos oletkin jo metalliosaaja, meillä on tarjolla sinulle alan koulutusta ja mahdollisuus vaativampiin tehtäviin.

 

Metallimestari Vamia

Metallimestari – mikä se on?

Metallimestari-ohjelma on väylä metallialan töihin. Se on syntynyt metallialan osaajia tarvitsevien yritysten tarpeista. Metallimestari-ohjelmien kautta saatetaan yhteen työpaikkaa etsivät metallialan osaajat ja metallialalle haluavat sekä yritykset, joiden elinehto on osaavat, asialleen vihkiytyneet ammattilaiset. Metallimestari-ohjelmien kautta on tarjolla koulutusta ja työpaikkoja.

Metallimestarin koneenkäyttäjänä häärii Barona, työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, metallialan koulutusta tarjoavia tahoja sekä metallialasta kiinnostuneita työnhakijoita. Metallimestari-hanketta tukevat TE-toimistot, ELY-keskukset sekä Teknologiateollisuus ry.

Teknologiateollisuus logo.

 

Yritys – etsitkö uusia metallialan osaajia? Lähde mukaan Metallimestareihin!

Haluatko yritykseesi töihin rautaisia osaajia? Oletko etsinyt ammattitaitoisia metallialan työntekijöitä, mutta sopivia ei ole löytynyt? Lähde mukaan Metallimestarit-yhteistyöyritykseksi. Etsimme ja koulutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat osaajat, niin olet valmis tulevaan!

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta. Lue lisää koulutuspalveluistamme ja ota meihin yhteyttä täältä.