Haluatko osaamista ja ammatin, jotka työllistävät sinut tulevaisuudessakin? Metallialan ammattilaisille on kysyntää. 🔧

Tutustu Metallimestari-ohjelmiin ja hae mukaan. Työstämme sinusta teräksinen osaajan, joka löytää paikkansa työelämässä.

Käynnissä olevat Metallimestari-ohjelmat

Pohjanmaa

Etsimme Pohjanmaalla tulevia metallialan ammattilaisia muun muassa koneistukseen, levyseppähitsaukseen sekä koneasentajan
monipuolisiin tehtäviin.

Tutustu Pohjanmaan koulutuksiin ja hae!

Etelä-Pohjanmaa

Parhaillaan haussa on Etelä-Pohjanmaalle tulevaisuuden timanttisia tekijöitä mm. levyseppähitsaukseen, hitsausrobotiikkaan ja teollisuuden monipuolisiin tehtäviin.

Tutustu Etelä-Pohjanmaan koulutuksiin ja hae!

Pohjois-Karjala

Sorvaa ja särmää tulevaisuutesi kuntoon! Pohjois-Karjalassa etsitään koneistajia, särmääjiä ja hitsaajia. Töitä on tarjolla, joten hae mukaan!

Tutustu Pohjois-Karjalan koulutuksiin ja hae!

Kokemuksia Metallimestari-ohjelmista

Millaisia Metallimestareita etsitään?

“Jos sul on tennarit jalaas ja oikia asenne, oot just sopiva!”


Sytyt metallialan töistä.
 Metallimestari-ohjelmaan haetaan metallialan töistä innostuneita ja kiinnostuneita.

Tuore alalla. Sinulla ei tarvitse olla metallialan työkokemusta tai koulutusta. Metallimestareissa opit, kouluttaudut ja saat taidot alan työtehtäviin.

Uuteen rooliin. Jos oletkin jo metalliosaaja, meillä on tarjolla sinulle alan koulutusta ja mahdollisuus vaativampiin tehtäviin.

Kipinöikö? Hyvä! Klikkaa eri alueiden sivuille ja hae!

Metallimestari – mikä se on?

Metallimestari-ohjelma on väylä metallialan töihin. Se on syntynyt metallialan osaajia tarvitsevien yritysten tarpeista. Metallimestari-ohjelmien kautta saatetaan yhteen työpaikkaa etsivät metallialan osaajat ja metallialalle haluavat sekä yritykset, joiden elinehto on osaavat, asialleen vihkiytyneet ammattilaiset. Metallimestari-ohjelmien kautta on tarjolla koulutusta ja työpaikkoja.

Metallimestarin koneenkäyttäjänä häärii Barona, työelämän, työllistymisen ja työmarkkinoiden asiantuntija. Barona kokoaa yhteen eri puolilla Suomea osaajia etsiviä yrityksiä, metallialan koulutusta tarjoavia tahoja sekä metallialasta kiinnostuneita työnhakijoita. Metallimestari-hanketta tukevat TE-toimistot, ELY-keskukset sekä Teknologiateollisuus ry.

Teknologiateollisuus logo.

Yritys – etsitkö uusia metallialan osaajia? Lähde mukaan Metallimestareihin!

Haluatko yritykseesi töihin rautaisia osaajia? Oletko etsinyt ammattitaitoisia metallialan työntekijöitä, mutta sopivia ei ole löytynyt? Lähde mukaan Metallimestarit-yhteistyöyritykseksi. Etsimme ja koulutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat osaajat, niin olet valmis tulevaan!

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta.

Jos olet kiinnostunut työllistämään metallialan osaajia, ole yhteydessä!

Ari Lähteenmäki, 040 581 3253, ari.lahteenmaki@barona.fi