Suomalaiseen työelämään, valmennus Jyväskylässä asuville ukrainalaisille

Suomalaiseen työelämään, valmennus Jyväskylässä asuville ukrainalaisille

Sijainti
Jyväskylä
Koulutuksen tyyppi
Mentorointipalvelu

Venäjänkielinen valmennus työllistymisen tueksi

Valmennus on suunnattu Jyväskylän alueella asuville Ukrainalaisille työnhakijoille. Palvelussa kartoitetaan osaamisesi työnhaun kohdentamiseksi, tuetaan vahvasti työnhaussa, sopivien työpaikkojen kartoittamisessa ja työnantajien kontaktoinnissa sekä rekrytointiprosessissa sopiviin paikkoihin. Lisäksi työnhakuasiakirjat katsotaan kuntoon ja jaetaan osaaminen tarpeellisissa kanavissa työnantajille näkyväksi. Valmennuksessa myös tutustutaan työnhakukulttuuriin suomessa, luodaan verkostoja sekä käydään läpi koulutusmahdollisuuksia.

Valmennus sisältää sekä henkilökohtaista tukea työnhakuun, että mahdollisuuden vertaisryhmässä työskentelyyn. Kasvokkain tapahtuva valmennus järjestetään Arffmanin tiloissa Jyväskylän keskustassa. Valmennus räätälöidään kunkin asiakkaan tarpeen mukaan painottaen tärkeimpiä teemoja.

Valmennuksen tavoitteet:

1. Auttaa hakemaan aktiivisesti sopivia paikkoja ja sinua erottumaan hakijana eduksesi 2. Auttaa löytämään sinulle työ- työkokeilu- tai opiskelupaikka

3. Tehdä selkeä suunnitelma jatkoon valmennuksen jälkeen, ellei työtä/opiskelupaikkaa ole valmennuksen aikana löytynyt

Arffman -paras polku työhön

Arffman on koulutus ja valmennustalo, joka toimii suomenkielen opetuksen ja työnhaku valmennusten tuottajana valtakunnallisesti. Henkilöstömme koostuu Suomen kielen opettajista ja työelämä valmentajista, joiden osaaminen on käytettävissäsi tässä palvelussa.

ASIAKASOHJAUS:

Arffman, toimisto, 044 733 1500 toimisto@edu.arffman.fi

LISÄTIETOJA:

Valmentaja Inna Huopalainen 044 715 6131, inna.huopalainen@edu.arffman.fi