Green Data Academy

Green Data Academy

Sijainti
Helsinki, Turku
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma

Oletko valmis ottamaan uraharppauksen kasvualan kysytyksi osaajaksi? Kasvatamme Green Data Academy rekrytoivassa koulutusohjelmassa erilaisia IT-alan asiantuntijoita, jotka pääsevät tutustumaan mm. tulevaisuuden yrityksiltä vaadittuun vastuullisuusraportointiin.

Rekrytoiva koulutushjelma järjestetään huhtikuusta alkaen usealla alueella (mm. Uusimaa ja Varsinais-Suomi) - lopulliset alueet julkaistaan myöhemmin. Hakuaika ohjelmaan alkaa 19.2. mutta tutustu ohjelmaan jo nyt ja tilaa muistutus haun alkamisesta!

Ohituskaistalta IT-alan edelläkävijäksi

Haluatko löytää väylän data-analytiikan, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden tai muihin IT-alan tehtäviin? Kiinnostaako sinua tutustua esimerkiksi kysyttyyn vastuullisuusdatan osaamiseen? Yrityksissä kiinnitetään nyt enenevissä määrin huomiota erilaisiin vastuullisuuskysymyksiin ja niihin perehtyneistä osaajista on pulaa. Ota varaslähtö kysytyksi osaajaksi!

Green Data Academy rekrytoivan koulutuksen kautta saat mahdollisuuden kehittää taitosi uudelle tasolle ja suunnata kohti sinua kiinnostavia rooleja. Ohjelman tarkoituksena on kasvattaa osaamistasi laadukkaiden koulutuspäivien sekä uudessa työssä tapahtuvan oppimisen kautta. RekryKoulutuksen tavoitteena on, että koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät mukana oleviin yrityksiin koulutusohjelman päätyttyä.

Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääset yhdistämään uudet työtehtävät ja uuden asiantuntijaosaamisen nopeasti ja tehokkaasti yhteen pakettiin, urasi vaiheesta riippumatta.

Green Data Academy rekrytoiva koulutus järjestetään tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksien, TE-palveluiden, Green Carbonin, kouluttajakumppanien, rekrytoivien yrityksien sekä koulutusjärjestäjä Sarasen kanssa.

Vastuullisuusosaaminen noussut kysytyksi taidoksi yrityksissä.

Tiesitkö, että EU:n kestävyysdirektiivi (CSRD) velvoittaa vuoteen 2027 yrityksiä vastuullisuusraportointiin? Monelle tämä fakta tulee yllätyksenä, joten sinulla on mahdollisuus olla aikaasi edellä ja oppia vastuullisuudesta lisää – olipa uratähtäimesi sitten data-analytiikan, ohjelmistokehityksen tai muut IT- alan tehtävät. 

Mitä tuo vastuullisuusraportti tarkoittaa käytännössä? Raportissa tulee mm. selkeässä muodossa esittää yrityksen olennaiset vaikutukset ympäristöön ja yhteiskuntaan. Alkoiko aihe kiinnostaa?

Nyt on erityisen suotuisa hetki tutustua vastuullisuusdaan ja nostaa työmarkkina-arvoa uudelle tasolle. Green Data Academyn myötä pääset muiden mukana tutustumaan direktiivin tuomiin vaatimuksiin ja samalla saat myös avaimia sen tuomien haasteiden ratkaisemiseen.

Uusia uramahdollisuuksia mm. datan, ohjelmistokehityksen ja pilvipalveluiden parissa

Voit hakea rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alla tai pian päättyvässä työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Voit suunnata uusiin tehtäviin monenlaisella taustalla.

Koulutusohjelma sopii esimerkiksi teknisen, matemaattisen, kaupallisen tai IT-alan koulutuksen omaaville työnhakijoille, joilla on halukkuutta suunnata uraansa data-analytiikkaa ja vastuullisuutta hyödyntäviin rooleihin.

Tekninen taustakoulutus/-ymmärrys, liiketoimintaymmärrys tai projektijohdollinen kokemus  auttavat sinua ohjelmaan hakiessa, mutta ennen kaikkea etsimme motivaatiota ja kiinnostusta kasvaa uusiin, vastuullisiin tehtäviin.

Sinun ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis osaaja – me autamme sinut kasvamaan uuteen rooliisi asiantuntijakoulutuksen kautta!

Useat alueiden yritykset etsivät ohjelman kautta mm. seuraaviin rooleihin:

  • Data-analytiikan roolit

  • Ohjelmistokehityksen roolit

  • Cloud-roolit

  • Myynnilliset roolit

  • Vastuullisuusasiantuntijaroolit

  • Konsulttiroolit

  • Liiketoiminnan kehitysroolit

Käy lukemassa lisää Sarasen sivuilta! Hakusivulta löydät mm. koulutusohjelman tarkempaa sisältöä sekä aiempien osallistujien kokemuksia.