Kasva taloushallinnon ja kirjanpidon talentiksi – Netvisor Talent

Kasva taloushallinnon ja kirjanpidon talentiksi – Netvisor Talent

Sijainti
Jyväskylä, Helsinki, Turku, Pori
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
2.9.2024

Nautitko uuden oppimisesta? Kiinnostaako modernin taloushallinnon tehtävät? Oletko asiakaslähtöinen tekijä? Netvisor Talent F.E.C -ohjelma avaa sinulle mahdollisuuden suunnata tulevaisuuden taloushallinnon ja kirjanpidon tehtäviin. Joten, oletko valmis kääntämään urasi uuteen ja oppimaan lisää? 

Millaiselle persoonalle työ sopii? 

Tulevaisuuden taloushallintotehtävissä rutiinitehtävät automatisoituvat ja ohjelmistot tarjoavat syvempää älyä. Käytännössä, kun teknologia ottaa ohjat tylsistä rutiinitehtävistä, sinulle jää enemmän aikaa numeroiden murskaamiseen ja aidosti asiakasta palvelevaan asiantuntijatyöhön. Eikö kuulostakin mielenkiintoiselta? Jos tunnistat itsesi seuraavista piirteistä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää: 

💎Sinulta löytyy asiakaslähtöistä otetta. Osaatko puhua asiakkaiden kieltä ja ymmärtää heidän tarpeitaan? Tulevaisuuden kirjanpito-, palkanlaskenta- ja taloushallintotyötä ei tehdä pelkästään back-officelta. Asiakaslähtöinen asenteesi ja kykysi mukautua erilaisiin työtilanteisiin antavatkin erinomaiset lähtökohdat roolissasi menestymiseen. 

💎Haluat ottaa teknologian työpariksesi. Kuvittele työ, jossa tylsät manuaaliset rutiinit jäävät historiaan. Tekoäly, automaatio ja analytiikka tekevät tämän mahdolliseksi. Sinun ei tarvitse olla teknologiaguru; riittää, että olet valmis hyödyntämään uusia työkaluja, jotta voit keskittyä asiantuntijuuteesi. 

💎Olet rohkea oppimaan uutta. Karikatyyrinen kuva hiljaisesta kirjanpitäjistä naputtelemassa tietokonetta paperivuorien keskellä on vanhentunut. Todellisuudessa työssä korostuu asiakkaiden neuvonta ja uusien ratkaisujen esilletuominen. Rohkeutesi, ratkaisukykysi ja halusi oppia lisää ovatkin tärkeimpiä valttejasi näissä asiantuntijatehtävissä. 

Millaisiin tehtäviin voit suunnata? 

Ohjelman tavoitteena on kasvattaa sinut tulevaisuuden taloushallinnon ammattilaiseksi. Työtehtävät vaihtelevat yrityskohtaisesti ja ne ovat muokattavissa mahdollisuuksien mukaan taustaasi ja tavoitteitasi tukeviksi. Kaikissa tehtävissä peruslähtökohta on sama – pääset tekemään kirjanpitäjän ja taloushallinnon osaajan tehtäviä, joissa yhdistyy Netvisor-ohjelmiston käyttö ja asiakaslähtöinen toimintatapa. Tehtäväsi voivat koostua mm. näistä: 

🧠 Älykäs taloushallinto: hyödynnät tekoälyä, syventävää analytiikkaa ja muita moderneja työkaluja päivittäisessä työssäsi. 

💶 Kassavirta ja budjetointi: seuraat yrityksen kassavirtaa, luot ja ylläpidät budjetteja. 

💻 Kirjanpito ja palkanlaskenta: varmistat kirjanpidon ja palkanlaskennan tarkkuuden ja sujuvuuden, huomioit erityiskysymykset ja mahdolliset poikkeamat. 

📌 Verotus: hoidat veroilmoitukset ja verotukseen liittyvät tehtävät ajallaan ja oikein. 

💎 Netvisor-ohjelmisto: käytät Netvisor-ohjelmistoa laskutuksessa, ostolaskutuksessa, arvonlisäverotuksessa, tilinpäätöksessä ja palkanlaskennassa. 

💬 Asiakaspalvelu: tarjoat tukea ja neuvontaa suoraan asiakkaalle, ratkaiset ongelmia ja tarjoat asiantuntijanäkemystä. 

Ohjelma suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille. Myös määräaikaisessa työsuhteessa olevat henkilöt, joiden työsuhde päättyy ennen koulutusohjelman alkua, voivat hakea ohjelmaan. Ohjelma järjestetään tiiviissä yhteistyössä Netvisorin, koulutusjärjestäjä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yritysten kanssa.  

Uusi työ vai uusi osaaminen? Mitä jos valitsisit molemmat. 

Uusien osaajien rekrytointi tehdään Netvisor Talent F.E.C -rekrytoivan koulutuksen kautta, joka yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen yhteen pakettiin kätevällä tavalla. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan nyt ja etenkin tulevaisuudessa. 

Koulutuksen tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut ohjelman yhteistyöyritykseen 6 kk ohjelman päätteeksi. Ohjelman aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Ohjelma ja koulutus on osallistujalle maksutonta.

👉 Lue lisää Netvisor Talentista ja ohjelman koulutussisällöstä! 👉