Projekti- ja tietojärjestelmien asiantuntijaksi

Projekti- ja tietojärjestelmien asiantuntijaksi

Sijainti
Espoo, Helsinki, Vantaa
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
27.5.2024

Oletko kiinnostunut liiketoiminnan analytiikasta, projektinhallinnasta, IT-järjestelmistä ja siitä, miten niiden käyttöä voidaan tehostaa nykyaikaisten tekoälytyökalujen avulla? Onko sinulla kyky ratkoa ongelmia ja löytää niihin sopivat ratkaisut teknisten palveluiden ja ratkaisuiden avulla?  Sertifioi osaamisesi ja työllisty projekti- tai tietojärjestelmien tehtäviin!  

Kehitä taitojasi tekoälyn avulla ja kasva projektien tai tietojärjestelmien asiantuntijaksi 

Useat Uudenmaan alueen yritykset etsivät nyt uusia osaajia Project Management & AI Powered Information Systems F.E.C-koulutusohjelman kautta. Kuuden kuukauden mittainen koulutusohjelma yhdistää työssäoppimisen ja ammattilaisten pitämät koulutuspäivät yhteen pakettiin. Sen lisäksi, että vahvistat omia projektinhallinnan ja tietotekniikan taitojasi työskennellessäsi yhteistyöyrityksessä, opit myös hyödyntämään uusimpia tekoälytyökaluja kouluttajan avulla. Saat myös mahdollisuuden suorittaa koulutusohjelman aikana arvostetun PRINCE2 Foundation 7 -sertifikaatin. 

Yritykset etsivät uusia osaajia  

Useiden eri toimialojen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että kokeneempia osaajia alan osaajia.  

Tehtävänimikkeesi ohjelman aikana tai sen jälkeen voi olla esim. liiketoiminta-analyytikko, järjestelmäasiantuntija, IT-asiantuntija, tekninen tuki, projektipäällikkö/koordinaattori, tietoasiantuntija, sovelluskonsultti tai verkkokehittäjä.  

Koulutusohjelman päätavoite on työllistää valittu osaaja ohjelman jälkeen yhteistyöyritykseen.  

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?  

Etsimme sekä uran alkuvaiheessa olevia että jo useamman vuoden työkokemusta kerryttäneitä osaajia, joilla on halu syventää osaamistaan ja työllistyä projektin- tai tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan tehtäviin. Tärkeintä on asenne ja motivaatio, mutta teknisistä valmiuksista sekä projekti-, tietojärjestelmä-, tai tiedonhallintasaamisesta on etua. 

Sinulla tulisi olla joko sopiva tekninen tai kaupallinen tutkinto (esim. DI, insinööri, datanomi, tradenomi, merkonomi, KTM) tai vaihtoehtoisesti kokemusta IT-alalta tai järjestelmien tai projektien parista. Hakijoilta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa, sillä koulutus toteutetaan englanniksi. 

Hae heti! 

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakun aikana, joten haethan heti mukaan. Haku ohjelmaan on kaksivaiheinen.  

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus täältä: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/720903?searchPhrase=720903&announced=0&sort=1  

  2. Jätä tietosi myös Talentgaten järjestelmään täältä.  Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Ohjelman suunniteltu aloituspäivä on 10.6.2024 ja se kestää kuusi kuukautta, sisältäen lomajakson.