Löydä uusi työ ohjelmistoalan asiantuntijana RekryKoulutuksesta

Löydä uusi työ ohjelmistoalan asiantuntijana RekryKoulutuksesta

Sijainti
Jyväskylä
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
19.8.2024

Kiinnostaako sinua tehtävät ohjelmistoalan parissa? Haluaisitko syventää osaamistasi aiheen parissa ja hakea nostetta urallesi IT-alalla ohjelmistokehityksen, -testauksen tai muiden asiantuntijatehtävien parissa?  

Tekoäly luo murrosta ohjelmistoalan työtehtäviin, ja nyt on sinun tilaisuutesi napata uusi osaaminen ja työ! Yhteistyöyritykset kouluttavat ja rekrytoivat uusia osaajia Keski-Suomen alueella Code & AI RekryKoulutuksen kautta.

Mistä koulutusohjelmassa on kyse? 

Keski-Suomessa järjestettävä Code & AI Academy RekryKoulutus on enemmän kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut ohjelman yhteistyöyritykseen 6 kk pituisen ohjelman päätteeksi.   

RekryKoulutusjakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Ohjelman aikana saat laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä! 

Eri yritykset etsivät Keski-Suomen alueella monenlaista osaamista. Sarasen sivuilla on listattuna osa mukana olevista yrityksistä. Yrityksiä ja niiden avoimia roolikuvauksia täydennetään läpi hakuajan. Vaikka listatuista rooleista ei löytyisi täysin sopivaa, suosittelemme silti hakemaan mukaan – voimme etsiä myös juuri sinun uratähtäimeesi sopivia rooleja. 

Miksi hakea Code & AI Academyyn?  

Code & AI Academyn kautta juuri sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa asiantuntijuuttasi tulevaisuuden työtehtäviin. Ohjelman koulutussisältö pureutuu mm. seuraaviin aiheisiin:  

🎯 Ohjelmistokehityksen modernit käytänteet 

🎯 Tekoälyn käyttö ohjelmistoalalla 

🎯 Tekoälyavusteinen ohjelmistokehitys 

🎯 Eri ohjelmointikielet ja niiden käyttökohteet, mm. C#, .NET ja web-teknologiat 

🎯 FrontEnd ja BackEnd -ohjelmointi 

🎯 Tietokannat 

🎯 Tietoturvallinen ohjelmistokehitys 

🎯 Asiantuntijana asiakasrajapinnassa 

🎯 Modernit pilviteknologiat 

Koulutusohjelman aikana tutustut muihin samassa tilanteessa oleviin asiantuntijoihin ja mahdollisen tulevan työpaikkasi lisäksi saat verkostoosi arvokkaita uusia tuttuja.   

Minkälaiselle henkilölle ohjelma sopii? 

Code & AI Academy on tarkoitettu Keski-Suomen työttömille tai työttömyysuhan alaisille, ohjelmistoalasta kiinnostuneille henkilöille. Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit ohjelman kautta kehittyä ja työskennellä esimerkiksi ohjelmistokehittäjänä, ohjelmistotestaajana, web-developerina, pilvipalveluasiantuntijana tai projektipäällikkönä.  

Motivaatio ja halu kehittyä ohjelmistoalan osaajaksi ovat koulutusohjelman keskeisimmät hakukriteerit. Lisäksi toivomme sinulta soveltuvaa taustaa koulutuksen, työkokemuksen ja/tai harrastuneisuuden myötä. Hyvän lähtökohdan tarjoaa esimerkiksi tutkinto tietotekniikasta, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta. Lisäksi esimerkiksi harrastuneisuuteen tai työtaustaan perustuvasta IT-alan tai asiakaspalvelualan osaamisesta on ehdottomasti etua koulutukseen hakiessa.