Työllisty Tech & AI-koulutuksen avulla (Kaakkois-Suomi)

Työllisty Tech & AI-koulutuksen avulla (Kaakkois-Suomi)

Sijainti
Kotka, Kouvola, Lappeenranta
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
3.6.2024

Pohditko, miltä urasi voisi seuraavaksi näyttää? Etsitkö työmahdollisuuksia, jossa pääsisit toteuttamaan itseäsi? Oletko valmis ottamaan urallesi seuraavan, tekoälyn täyteisen rivin? 

Useat Kaakkois-Suomen alueen yritykset ovat etsimässä eritaustaisia tekijöitä kasvamaan eritasoisiin rooleihin mm. fronttikehityksen, full stackin, UI/UX-kehityksen,markkinoinnin, myynnin, mobiilikehityksen, testauksen ja DevOpsin pariin. 

Mistä koulutusohjelmassa on kyse? 

Kaakkois-Suomen alueella järjestettävä Tech& AI Academy RekryKoulutus on enemmän kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut ohjelman yhteistyöyritykseen 5 kk pituisen ohjelman päätteeksi.   

RekryKoulutusjakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Ohjelman aikana saat laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä! 

Useat Kaakkois-Suomessa sijaitsevat yritykset etsivät joukkoihinsa monenlaista osaamista. Ohjelman kautta on tarjolla mm. Software Developerin, Power BI/integraatiokehittäjän, Käyttöliittymäkehittäjän sekä Projektiasiantuntijan rooli. Sarasen sivuille täydentyy haun edetessä lista mukana olevista yrityksistä ja niissä olevista työpaikoista. Vaikka listatuista rooleista ei löytyisi täysin sopivaa, suosittelemme silti hakemaan mukaan – voimme etsiä myös juuri sinun uratähtäimeesi sopivia rooleja. 

Miksi hakea Tech& AI Academyyn? 

Tech & AI Academyn kautta juuri sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa asiantuntijuuttasi tulevaisuuden työtehtäviin.  

Ohjelman koulutussisältö pureutuu mm. seuraaviin aiheisiin:  

🚀  AI vs Machine Learning vs Deep Learning 

🚀  Algoritmien perusteet, keskeiset erot ja päällekkäisyydet  

🚀  Koneoppiminen ekoäly päätöksenteossa 

🚀  Tekoälyn ja koneoppimisen vaikutukset eri toimialoilla 

🚀  Tekoälytyökalut ja –alustat sekä niiden mahdollisuudet.  

Lue lisää koulutusohjelman sisällöistä ohjelman hakusivulta ja pian huomaatkin jo odottavasi pääseväsi kuulemaan aiheista lisää. 

Tech & AI Academyn aikana tutustut muihin samassa tilanteessa oleviin asiantuntijoihin ja mahdollisen tulevan työpaikkasi lisäksi saat verkostoosi arvokkaita uusia tuttuja.  

Minkälaiselle henkilölle ohjelma sopii?  

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille, työttömyysuhan alaisille tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleville työnhakijoille. 

Motivaatiosi ja halusi oppia jatkuvasti uutta ovat ehdottomasti tärkeimpiä valttejasi taustastasi tai työkokemuksestasi riippumatta. 

Voit olla ohjelmistoalan uraasi aloitteleva tuleva asiantuntija, alalta jo kokemusta kerryttänyt koodari, vastavalmistunut tekijä etsimässä ensimmäistä softa-alan rooliasi, uusia mahdollisuuksia pohtiva alanvaihtaja tai jo kokenut kehittäjä, joka haluaa päivittää taitojasi ja urapolkuasi. 

Odotamme, että ohjelmaan osallistuvilla on teknistä taustaa, esimerkiksi harrastuneisuuden, koodiprojektien, opiskeluiden tai aiemman työkokemuksen kautta. 

Kiinnostuitko? Hae mukaan pian, mutta viimeistään 3.6.2024 mennessä. Hakemalla mahdollisimman pian varmistat, että pääsemme tutustumaan sinuun ja tukemaan sinua prosessissasi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa!