Työllisty tekoälykoulutuksen avulla Pohjois-Karjalassa

Työllisty tekoälykoulutuksen avulla Pohjois-Karjalassa

Sijainti
Joensuu
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
5.8.2024

Kun kuulet sanan "tekoäly", tunnetko enemmän innostunutta värinää vai kauhun tutinaa? Jos koet, että innostuneisuutesi lisäksi haluat olla myös edelläkävijänä tekoälyn matkassa, on tilaisuutesi tullut. 

Olitpa sitten myyjä, markkinoija, data-analyytikko, talouden asiantuntija, sovelluskehittäjä tai oikeastaan melkein minkä tahansa alan asiantuntija, kuuntele tarkkaan!  

Mistä koulutusohjelmassa on kyse? 

Pohjois-Karjalassa järjestettävä Growth & AI Academy RekryKoulutus on enemmän kuin pelkkä koulutus, sillä se yhdistää uudet työtehtävät ja asiantuntijakoulutuksen tehokkaasti yhteen pakettiin. Tähtäimessä olevan työpaikan lisäksi panostat omaan osaamiseesi myös pidemmällä tähtäimellä ja kasvatat asiantuntijuuttasi niiden taitojen parissa, joista alalla puhutaan. Ohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut ohjelman yhteistyöyritykseen 6 kk pituisen ohjelman päätteeksi.   

RekryKoulutusjakson aikana pääset tutustumaan työyhteisöön ja lopullisiin työtehtäviin jo ennalta ja löydät oikeat työkalut tulevassa roolissasi menestymiseen. Ohjelman aikana saat laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä! 

Eri yritykset etsivät Pohjois-Karjalan alueilla monenlaista osaamista. Useat yritykset etsivät osaajia mm. ohjelmistokehityksen, järjestelmien, IT-alan, myynnin, markkinoinnin, data-analytiikan, tekniikan sekä liiketoiminnan kehityksen rooleihin.

Sivuillamme on listattuna osa mukana olevista yrityksistä. Yrityksiä ja niiden avoimia roolikuvauksia täydennetään läpi hakuajan. Vaikka listatuista rooleista ei löytyisi täysin sopivaa, suosittelemme silti hakemaan mukaan – voimme etsiä myös juuri sinun uratähtäimeesi sopivia rooleja. 

Miksi hakea Growth & AI Academyyn? 

Growth & AI Academyn kautta juuri sinulla on mahdollisuus laajentaa omaa asiantuntijuuttasi tulevaisuuden työtehtäviin. Ohjelman koulutussisältö pureutuu mm. seuraaviin aiheisiin: tekoäly päätöksenteossa, tekoälyn ja koneoppimisen vaikutukset eri toimialoilla, tekoälytyökalut ja –alustat sekä niiden mahdollisuudet. Lue lisää koulutusohjelman sisällöistä ohjelman hakusivulta ja huomaa, että aiheita voi soveltaa alalle kuin alalle. 

Growth & AI Academyn aikana tutustut muihin samassa tilanteessa oleviin asiantuntijoihin ja mahdollisen tulevan työpaikkasi lisäksi saat verkostoosi arvokkaita uusia tuttuja.  

Minkälaiselle henkilölle ohjelma sopii?  

Kuten sanottu, Growth & AI Academyyn osallistuvat henkilöt voivat olla hyvinkin eri toimialoilta ja monenlaisista rooleista. Academyn sisältö on nimittäin sovellettavissa laajasti ja sitä voi hyödyntää lähes kuka tahansa. Järjestämme RekryKoulutuksen yhdessä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Pohjois-Karjalan alueilla sijaitsevien yritysten kanssa. Academy sopii ennakkoluulottomalle, ratkaisukeskeiselle sekä uuden oppimisesta motivoituvalle henkilölle, jolla on palo ottaa tekoäly haltuun ja kasvaa uuteen rooliin!