Ota askel terveysteknologia-alalle – Uusimaa, Varsinais-Suomi & Pohjois-Savo

Ota askel terveysteknologia-alalle – Uusimaa, Varsinais-Suomi & Pohjois-Savo

Sijainti
Helsinki, Turku, Kuopio
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
16.4.2024

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi? Kasva kysytyksi terveysteknologiaosaajaksi ja löydä uusi työ!

Teknologia on lähempänä terveydenhuoltoa kuin koskaan ja ammattitaitoisista tulevaisuuden healthtech-osaajista on todellinen kysyntä. Vauhdikkaasti kasvavalla alalla uudet teknologiat vaikuttavat palveluihin ja tuotekehitykseen merkittävällä tavalla, mikä luo alalle paljon uusia työpaikkoja. Uudet työt tarvitsevat tekijänsä – oletko sinä etsimämme osaaja?

Kasva kysytyksi healthtech-alan osaajaksi ja löydä uusi työ

Useat Uudenmaan, Varsinais-Suomen sekä Pohjois-Savon alueen yritykset etsivät nyt toteutettavan HealthTech Academy -rekrytoivan koulutusohjelman kautta riveihinsä tulevaisuuden osaajia vauhdittamaan alan kasvutarinaa. Rooleja on useita ja haemme osaajia hyvin erilaisiin tehtäviin, kuten tuotekehitykseen (laite, kemia tai ohjelmisto), laadunhallintaan tai tekniskaupallisiin tehtäviin, kuten terveysteknologiatuotteiden myynti- ja markkinointitehtäviin, data-analytiikkarooleihin sekä projektienhallintaan.

Mahdollisuuksia on monia ja tehtäviä on tarjolla niin alalle uusina tuleville tekijöille, alanvaihtajille ja kokeneemmillekin asiantuntijoille, jotka haluavat syventää osaamistaan alan parissa. Rekrytoivat yritykset etsivät avoimiin tehtäviin ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä innostuneita uusia osaajia. Sinun ei siis välttämättä tarvitse vielä hakuvaiheessa olla valmis asiantuntija – me autamme ohjelman aikana sinua kasvamaan uuteen tehtävääsi!

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

  • luonnontieteistä tai bioinformatiikasta

  • laadunhallinnasta ja -varmistuksesta

  • laitehuollosta tai sähkö-, mekaniikka-, tai elektroniikkasuunnittelusta

  • tuotekehityksestä tai projektinvedosta

  • ohjelmistokehityksestä tai ICT-alasta

  • hoito-, tutkimus- tai laboratoriotyöstä

  • myynnistä, markkinoinnista tai tuotehallinnasta

  • terveysalasta

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu HealthTehch Academy F.E.C-koulutuksen kautta. Ohjelma sisältää laadukasta asiantuntijakoulutusta (noin 30 % ohjelmasta). Pääpaino ohjelman aikana osallistujalla on kasvaa uuteen rooliin yhteistyöyrityksessä työn kautta tapahtuvassa oppimisessa – käytännön työtehtävissä ja projekteissa.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai pian päättyvässä määräaikaisessa työsuhteessa oleva ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

Hae mukaan heti!

Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 15.4.2024! Jättämällä hakemuksesi mahdollisimman pian pystymme varmistamaan jouhevan hakuprosessin sekä tukemaan sinua haun aikana.