Myynnin ja markkinoinnin rooleja tarjolla Keski-Suomessa

Myynnin ja markkinoinnin rooleja tarjolla Keski-Suomessa

Sijainti
Jyväskylä, Jämsä
Koulutuksen tyyppi
Rekrytoiva koulutusohjelma
Hakuaika päättyy
29.7.2024

Hei myyjä tai markkinoija, etsitkö oman alasi töitä? Tai oletko kenties päätynyt tehtäviin, jotka eivät vastaa koulutustaustaasi tai kiinnostuksenkohteitasi? Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sinulla on mahdollisuus vahvistaa mm. tekoälyosaamistasi ja työllistyä unelmiesi työtehtäviin! 

Oletko juuri sinä etsimämme uusi osaaja?  

Monelle oman alan työpaikan löytäminen on tällä hetkellä haastavaa, etenkin myynnissä ja markkinoinnissa. Osa päätyy työskentelemään tehtävissä, jotka eivät vastaa omia kiinnostuksen kohteita tai koulutustaustaa. Meillä on tilanteeseen ratkaisu. Tarjoamme yhdessä Keski-Suomen alueen yritysten kanssa uusia uramahdollisuuksia Future Business Talent -koulutusohjelman kautta juuri edellä mainittuihin tehtäviin. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä ja into oppia uutta!  

Viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman aikana kasvat uuteen tehtävääsi työskentelemällä täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana osallistut käytännönläheiseen koulutukseen, joka tukee sinua uudessa työssäsi. Koulutusohjelma parantaa taustastasi riippuen valmiuksiasi esimerkiksi tekoälyn,  digimarkkinoinnin, visuaalisen markkinoinnin, projektinhallinnan tai myynnin tehtävissä. Koulutusohjelman ja mukana olevien yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut koulutusohjelman päätteeksi. 

Kenelle koulutus sopii? 

Voit hakea mukaan, mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi, restonomi, KTM, FM, VTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta koulutuksen teemoista (markkinointi, viestintä, myynti, asiakkuudenhoito, projektinhallinta). Harrastuneisuus näistä teemoista voidaan katsoa eduksi. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B1.1.), muu kielitaito on eduksi.  

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten Keski-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta voit saada työttömyysetuutta ja kulukorvausta.  

Kouluttaudu ja työllisty!   

Mukana olevat yritykset etsivät sekä uusia kykyjä, että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. RekryKoulutuksen tavoitteena on työllistyminen ohjelmassa mukana olevaan yritykseen koulutuksen päätyttyä.  

Koulutuksen avulla voit työllistyä mm. seuraaviin tehtäviin:  

💎 Digital Marketing Specialist 

💎 Sisällöntuottaja 

💎 Myynti- ja markkinointikoordinaattori 

💎 Markkinointiassistentti 

💎 Customer Success Specialist 

💎 Myyntipäällikkö 

💎 Data-analyytikko 

Mukana rekrytoimassa muun muassa Fennoscandic, Fulmore, ja LVI-Gate. Tehtävänkuvaukset ja muut rekrytoivat yritykset löydät täältä. 

Hae mukaan!   

Hae heti mukaan, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Hakuaika päättyy 29.7. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä, ja yritystyöskentely alkaa 3.9.  

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:   

  1. Täytä TE-palveluiden koulutushakemus tästä.   TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista, joten täytä hakemus huolellisesti. 

  2. Jätä tietosi myös Talentgaten järjestelmään tästä. 

Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. 

Lisätietoja saat Talentgaten nettisivuilta, Emilia Nuotiolta (emilia.nuotio@talentgate.fi, puh. 050 475 7090), tai Talentgaten asiakaspalvelusta (010 231 6922).     

Virtuaalimiitti 

Järjestämme Keski-Suomessa asuville hakijoille Virtuaalimiitin torstaina 27.6.2024 klo 13.00–14.00! Virtuaalimiitin tarkoitus on tuoda hakijoille lisätietoa ohjelmasta ja antaa mahdollisuus kysyä siitä lisäkysymyksiä. Lisätietoja ja osallistumisohjeet löydät täältä: https://toimistot.te-palvelut.fi/kaikki-tapahtumat/-/ely-calendar/DWQ5DHFbCAMS/event/46833258.