Palvelu Asiantuntijaresursointi

Teknisten asiantuntijoiden resursointi

Tarjoamamme asiantuntijaresursointi on laadukas, joustava ja kustannustehokas malli, jolla voit resursoida niin yksittäisiä osaajia kuin tiimejä tai isompiakin kokonaisuuksia. Tyypillisiä kauttamme työllistyviä osaajia ovat esimerkiksi sähkö- ja mekaniikkasuunnittelijat, automaatioinsinöörit sekä tuotannon kehitysinsinöörit.

Tässä jatkuvasti aaltoilevassa markkinatilanteessa mittaviin henkilöstöinvestointeihin liittyy riskejä. Voi olla mahdotonta, ja usein myös kannattamatonta, sitoutua tiettyyn osaamiseen pysyvästi. Tuotteet ja innovaatiot uusiutuvat nopealla syklillä, joten tuotekehityksen ja tuotteiden valmistuksen on oltava asiantuntevaa ja ketterää.

Veli-Matti Kaunismäki
Palvelujohtaja, Barona Engineering
-image
Ota yhteyttä:
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan asiantuntijaresursoinnin hyödyt

Palvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Globalisaation haastaa niin organisaatioita, prosesseja kuin yksilöitäkin. Se muokkaa tapoja tehdä asioita ja synnyttää uusia kansainvälisiä liiketoimintamahdollisuuksia. Teknologiaa ja uusia tuoteinnovaatioita tarvitaan vastaamaan koventuneeseen kilpailuun sekä mahdollistamaan laajentuneiden liiketoimintamahdollisuuksien hyödyntäminen. Tarvittavaa osaamista on kuitenkin tarjolla rajallisesti, ja myöskin tarpeet vaihtelevat niin määrän kuin laadun suhteen. Tässä jatkuvasti aaltoilevassa markkinatilanteessa mittaviin henkilöstöinvestointeihin liittyy riskejä. Voi olla mahdotonta, ja usein myös kannattamatonta, sitoutua tiettyyn osaamiseen pysyvästi. Tuotteet ja innovaatiot uusiutuvat nopealla syklillä, joten tuotekehityksen ja tuotteiden valmistuksen on oltava asiantuntevaa ja ketterää.

Barona-image
Ota yhteyttä:
Barona
barona-contact-logo
Ota yhteyttä