Palvelu Digiresur­sointi

Resursoinnilla joustoa ja osaamista

Uutta palvelua tai järjestelmää kehittäessä tarvitaan joukko erilaisia asiantuntijoita ja osaajia, mutta usein vain osaksi aikaa projektia. Meidän avullamme voit resursoida itsellesi tarvitsemasi osaamisen joustavasti juuri niin pitkäksi aikaa kuin on tarve. Mikäli osaamisen tarve vakinaistuu tai osaamisesta muodostuu yrityksellesi strategista hyötyä, voit myös rekrytoida resursoimasi henkilön omille palkkalistoille, ja näin välttää osaamisvuodon tiukassa kilpailutilanteessa. Tuemme mielellämme.

Digiresursointi on joustava ja kustannustehokas malli, jolla voit resursoida niin yksittäisiä osaajia kuin tiimejä tai isompiakin kokonaisuuksia.

Ilkka Lagerström
Talent Aquisition Leader, Barona
Henri Pynnönen-image
Ota yhteyttä:
Henri Pynnönen
Sales Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan resursoinnin hyödyt

Tarjoamme osaavia työntekijöitä avuksi mm. sesonkeihin ja yllättäviin ja vaihtuviin resurssitarpeisiin. Pidempiaikaisiin tarpeisiin ja helpottamaan HR-osastonne rekrytointia, voitte hyödyntää myös niin kutsuttua try&hire -mallia, jossa työntekijä aloittaa ensin työskentelyn teille vuokratyösuhteessa ja siirtyy myöhemmin teidän työntekijäksenne tarpeen vakiintuessa.

Oikeat osaajat

Laajan työntekijäverkostomme ansiosta, saatte pätevän työntekijän käyttöönne juuri siksi aikaa kuin tarvitsette ja vuokrasuhteen päätyttyä voitte halutessanne palkata työntekijän vakituisesti. Säästätte myös aikaa, kun varsinainen rekrytointiprosessi on jo hoidettu meidän kauttamme.

Voitte keskittyä ydintoimintaanne

Me huolehdimme kaikista työntekijän työsuhdeasioista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuuttamisesta. Sen lisäksi haluamme yhdessä teidän kanssanne varmistaa, että työntekijäkokemus olisi mahdollisimman onnistunut mm. panostamalla perehdytykseen ja esimiestyöhön.

Tasapainoa kysynnän vaihteluihin

Pystytte huomioimaan tehokkaasti kysynnän vaihtelut henkilöstöpolitiikassanne ja varmistamaan henkilöstönne työhyvinvoinnin, kun lisätyövoimaa on tarvittaessa saatavilla esimerkiksi sesonkiaikana tai kysynnän äkillisesti kasvaessa. Toisaalta voitte kauttamme löytää uusia osaajia, joita muutoin olisi vaikea tavoittaa.

Barona blogi