Palvelu Digiresursointi

Resursoinnilla joustoa ja osaamista

Uutta palvelua tai järjestelmää kehittäessä tarvitaan joukko erilaisia asiantuntijoita ja osaajia, mutta usein vain osaksi aikaa projektia. Meidän avullamme voit resursoida itsellesi tarvitsemasi osaamisen joustavasti juuri niin pitkäksi aikaa kuin on tarve. Mikäli osaamisen tarve vakinaistuu tai osaamisesta muodostuu yrityksellesi strategista hyötyä, voit myös rekrytoida resursoimasi henkilön omille palkkalistoille, ja näin välttää osaamisvuodon tiukassa kilpailutilanteessa. Tuemme mielellämme.

Digiresursointi on joustava ja kustannustehokas malli, jolla voit resursoida niin yksittäisiä osaajia kuin tiimejä tai isompiakin kokonaisuuksia.

Juha Kuuttinen
Manager & Talent Acquisition, Barona IT
Janne Muurinen-image
Ota yhteyttä:
Janne Muurinen
Business Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan resursoinnin hyödyt

Tarjoamme osaavia työntekijöitä avuksi mm. sesonkeihin ja yllättäviin ja vaihtuviin resurssitarpeisiin. Pidempiaikaisiin tarpeisiin ja helpottamaan HR-osastonne rekrytointia, voitte hyödyntää myös niin kutsuttua try&hire -mallia, jossa työntekijä aloittaa ensin työskentelyn teille vuokratyösuhteessa ja siirtyy myöhemmin teidän työntekijäksenne tarpeen vakiintuessa.

Janne Muurinen-image
Ota yhteyttä:
Janne Muurinen
Business Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä