Palvelu Filippiiniläiskokkien rekrytointi

Filippiiniläiskokit

Barona on rekrytoinut ammattitaitoisia kokkeja Filippiineiltä jo vuodesta 2009 saakka. Koska ravintola-alalla on vallinnut jo muutaman vuoden yleinen työvoimapula, on ulkomailta rekrytointi vastannut erinomaisesti monien eri asiakkaidemme tarpeisiin: olemme rekrytoineet jo yli 200 ammattilaista Filippiineiltä!

Rekrytointiprosessimme tehdään vastuullisesti ja lakia noudattamalla: eettisesti ja viranomaissäädöksiä noudattamalla. Olemme saaneet toiminnastamme YK:n alaisen Kansainvälisen työjärjestön ILO;n myöntämän eettisen rekrytoinnin tunnustuksen. Lue lisää aiheesta kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

 

Olemme rekrytoineet kokkeja Filippiineiltä yhteistyössä Opteamin ja myöhemmin Baronan kanssa vuodesta 2009, ja yhteistyömme jatkuu edelleen. En voisi kuvitella parempaa kumppania – luottamus, rehellisyys ja vastuullisuus yhdessä ammattimaisen toiminnan kanssa on tarjonnut sekä meille että jokaiselle rekrytoidulle työntekijälle vilpittömän positiivisen ja toimivan kokemuksen

Satu Vennala
HR-Manager, HOK-Elanto
Johanna Wegelius-image
Ota yhteyttä:
Johanna Wegelius
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Katso videolta Charmagnen – yhden rekrytoimamme kokin kokemukset

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Johanna Wegelius-image
Ota yhteyttä:
Johanna Wegelius
Myyntijohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä