Palvelu Työhaastatteluvalmennukset

Kehitä henkilöstönne työhaastatteluvalmiuksia

Crescon työhaastatteluvalmennus tähtää organisaation oman henkilöstön haastatteluvalmiuksien kehittämiseen ja luo toimivia työkaluja hyvän rekrytointiprosessin tueksi, kuten työhaastattelutekniikat ja -rungot sekä kompetenssipohjaiset kysymykset. Työhaastattelun vaiheiden, toimivien kysymysten sekä lainsäädännön asettamien rajoitusten tunnistamisen kautta vahvistetaan laadukasta rekrytointia ja myös positiivista työnantajamielikuvaa.

Sitä saa, mitä kysymällä mittaa"- Haastattelu on tutkitusti toimiva rekrytointityökalu, mutta vain oikein käytettynä. Oleellista on, että huomio kiinnitetään tehtävän kannalta oleelliseen ja kysymykset muotoillaan fiksusti – eikä kysytä epäoleellista tai sellaista, mitä lakien mukaan ei saa kysyä.

Mikko Puonti
Johtava konsultti, Psykologitoimisto Cresco
Katri Hurme-image
Ota yhteyttä:
Katri Hurme
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Crescon työhaastatteluvalmennuksen hyödyt

Esimerkkejä työhaastatteluvalmennuksesta

Valmennukset räätälöidään tapauskohtaisesti vastaamaan organisaation tarpeita ja osallistujien osaamistasoa. Valmennus voidaan toteuttaa esim. puolen päivän mittaisena täsmäkoulutuksena tai jaettuna eri päiville, jolloin haastatteluharjoituksille jää enemmän tilaa. Valmennukseen orientoidutaan osallistujille lähetettävän ennakkotehtävän avulla ja vetäjinä toimivat Crescon kokeneet psykologikonsultit.

Rekrytointitilanteiden 5 tärkeää kysymystä

 

Lue lisää blogista

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Katri Hurme-image
Ota yhteyttä:
Katri Hurme
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä