Palvelu Hakijamarkkinointi

Hakijamarkkinonnilla parempia osaajia

Hakijamarkkinointi tarjoaa lääkkeen osaajapulaan. Tarjoamme kattavasti hakijamarkkinointipalveluita pienemmistä osa-alueista koko hakijamarkkinoinnin ulkoistamiseen asti. Tunnistamme parhaat kanavat ja keinot oikeiden kohderyhmien tavoittamiseen.

Suurin osa työnhakijoista on passiivisia, jolloin tarvitaan uudenlaista rekrytointimarkkinointia, jolla työnantajat pystyvät erottumaan ja herättämään hakijoiden mielenkiinnon."

Antonio Mikkonen, Barona
Palvelujohtaja, Talent Acquisition Center
Antonio Mikkonen-image
Ota yhteyttä:
Antonio Mikkonen
Palvelujohtaja, Talent Acquisition Center
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

New call-to-action

Baronan hakijamarkkinoinnin hyödyt

Markkinointi- ja mainontaosaamisen lisäksi tunnemme työmarkkinat, rekrytointiprosessin ja erilaisten toimialojen osaajatarpeet ja kohderyhmät. Yhdistämme rekrytointipalvelut, ilmoitusmainonnan ja työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyvät toimenpiteet yhden luukun periaatteella nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Enemmän parempia hakijoita

Kohdennetun hakijamarkkinoinnin avulla tavoitamme oikeat osaajat tehokkaasti. Rekrytoinnin läpimenoaika lyhenee, kun haussa on mukana osaavia ja motivoituneita hakijoita.

 

Positiivinen näkyminen potentiaalisille työntekijöille

Onnistunut, kohderyhmälähtöinen hakijamarkkinointi vahvistaa yrityksen työnantajamielikuvaa ja tukee tulevia rekrytointointeja jatkossakin.

Kohdennettu sisällöntuotanto

LinkedInin tutkimuksen mukaan työnhakijat kokevat työpaikan valinnassa vaikeimmaksi sen, ettei työllistävistä yrityksistä löydy riittävästi tietoa. Kohderyhmää kiinnostavilla, laadukkailla ja aidoilla sisällöillä voidaan vaikuttaa ratkaisevasti siihen, kuinka houkuttelevana työpaikkana hakija kokee yrityksen ja avoimen työtehtävän.

Esimerkkejä hakijamarkkinoinnin palvelusta

Tuotamme asiakkaillemme sisältömarkkinointiin perustuvaa hakijamarkkinointia, jonka perustana on kohderyhmien vahva tuntemus. Kun potentiaalinen kohderyhmä on määritelty mahdollisimman tarkasti, tavoitamme heidät tehokkaasti modernin digimarkkinoinnin keinoin. Puhuttelevalla sisällöllä herätämme kiinnostuksen erilaisia työyhteisöjä ja avoimia työpaikkoja kohtaan.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi