Palvelu Hakijamarkkinointi ja työnantajamielikuva

Hyvä työantajamielikuva ja hakijamarkkinointi houkuttelee parempia osaajia

Työntekijöiden löytäminen on vaikeaa jo nyt, eikä se muutu helpommaksi. Tarjoamme kattavasti hakijamarkkinointia sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen liittyviä palveluita, joiden avulla taklaat osaajapulan. Ymmärrämme eri kohderyhmiä ja näiden työelämäodotuksia sekä tunnistamme parhaat kanavat ja keinot heidän tavoittamiseen.

Baronan hakijamarkkinoinnin hyödyt

Markkinointi- ja mainontaosaamisen lisäksi tunnemme työmarkkinat, rekrytointiprosessin ja erilaisten toimialojen osaajatarpeet ja kohderyhmät. Autamme työnantajia kirkastamaan erottautumistekijänsä sekä ymmärtämään syvemmin eri työntekijäkohderyhmiä. Yhdistämme rekrytointipalvelut, hakijamarkkinoinnin ja työantajamielikuvan kehittämiseen liityvät palvelut yhden luukun periaatteella nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Esimerkkejä hakijamarkkinoinnin palvelusta

Tuotamme asiakkaillemme sisältömarkkinointiin perustuvaa hakijamarkkinointia sekä työnantajabrändäystä, joiden lähtökohtana on kohderyhmien vahva tuntemus. Kun potentiaalinen kohderyhmä on määritelty mahdollisimman tarkasti, tavoitamme heidät tehokkaasti modernin digimarkkinoinnin keinoin. Puhuttelevalla sisällöllä herätämme kiinnostuksen erilaisia työyhteisöjä ja avoimia työpaikkoja kohtaan.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Antonio Mikkonen-image
Ota yhteyttä:
Antonio Mikkonen
Palvelujohtaja, Talent Acquisition Center
barona-contact-logo
Ota yhteyttä