Palvelu Henkilöstöalihankinta

Henkilöstöresurssit prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin

Teknologiateollisuus Ry:n jäsenyrityksenä tarjoamme henkilöstöalihankintana joustavasti henkilöstöresursseja prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin ja erilaisiin projekteihin. Erillishinnoiteltuna varustamme henkilöstömme ja vastaamme työntekijöidemme työnjohdosta.

Kun etsit hyvää tekijää, löytyy meiltä esimerkiksi tarpeisiisi sopiva projektipäällikkö, kunnossapitoasentaja, sähköasentaja, puhdistustyöntekijä, hitsaaja tai luukkuvahti.

Teemu Runsas
Myyntipäällikkö, Barona Kunnossapito
Teemu Runsas-image
Ota yhteyttä:
Teemu Runsas
Myyntipäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan alihankintapalvelun hyödyt

Joustavat resurssit

tarjoamme henkilöstöalihankintana joustavasti henkilöstöresursseja prosessiteollisuuden kunnossapitotehtäviin ja erilaisiin projekteihin. Erillishinnoiteltuna varustamme henkilöstömme ja vastaamme työntekijöidemme työnjohdosta. Projektit, vuosihuoltoseisakit, verkostorakentaminen ja asennustyömaat hoituvat sujuvasti, kun henkilöstö tietää mitä tekee.

Osaajien houkuttelu

Olemme hakijamarkkinoinnin edelläkävijä ja toteutamme hyvin innovatiivisia ja kustannustehokkaita rekrytointikampanjoita, jotka samalla vahvistavat myös työnantajabrändiänne. Tunnemme työmarkkinat ja yritysten toimintaympäristön. Tiedämme miten ja mistä
osaajat houkutellaan. Jos osaajia on vaikea löytää Suomesta, on meillä valmius lisätä vahvuutta kansainvälisellä työvoimalla.

Monipuolisuus ja kansainvälisyys

Henkilöstöämme työskentelee asiantuntijatehtävissä, esimerkiksi asennusvalvonta- ja projektinhallintatehtävissä sekä vaativissa asennustehtävissä ja avustavissa työtehtävissä. Henkilöstöömme kuuluu monipuolisesti erilaisia teknisiä osaajia. Tarjoamme palveluitamme koko maassa, ja tarvittaessa lähetämme henkilöstöä myös ulkomaan komennukselle. Meillä on laaja verkosto niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia kunnossapidon kokeneita ammattilaisia.

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Asioit meillä aina oma toimialasi asiantuntijan kanssa.

Barona blogi