Palvelu Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus yrityksille

Voit hankkia joustoa vaihteleviin henkilöstötarpeisiin tai voit antaa rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan kokonaisuudessaan meidän hoidettavaksemme henkilöstövuokrauspalvelun avulla. Autamme löytämään nopeasti ja luotettavasti oikean työntekijän juuri teidän organisaationne, liiketoimintanne ja toimialanne tarpeisiin. Panostamme jatkuvasti toimintamme kehittämiseen ja haluamme työntekijöidemme viihtyvän niin meillä kuin asiakasyrityksissämme.

Toimialaasi erikoistuneet asiantuntijamme ymmärtävät arkeasi ja tuntevat alueellisen työmarkkinan – helsinkiläinen IT-konsultti ei meillä etsi tuotantotyöntekijää vaan keskittyy omaan osaamisalueeseensa ja päin vastoin. Osaamme kertoa, mitä vastaavissa tilanteissa on tehty muualla. Meiltä saat myös tiedon mikä on mahdollista ja mikä ei."

Markku Vihma
Palvelujohtaja, Barona Teollisuus
Markku Vihma-image
Ota yhteyttä:
Markku Vihma
Operatiivinen johtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Pikaopas henkilöstövuokraukseen

Baronan henkilöstövuokrauksen hyödyt

Tarjoamme osaavia työntekijöitä avuksi mm. sesonkeihin ja yllättäviin ja vaihtuviin resurssitarpeisiin. Löydätte kauttamme myös oman alansa ammattilaiset esimerkiksi HR:n ja taloushallinnon asiantuntijatehtäviin, IT-tukitehtäviin, asiakaspalveluun, markkinointiin ja myyntiin. Pidempiaikaisiin tarpeisiin ja helpottamaan HR-osastonne rekrytointia, voitte hyödyntää myös niin kutsuttua try&hire -mallia, jossa työntekijä aloittaa ensin työskentelyn teille vuokratyösuhteessa ja siirtyy myöhemmin teidän työntekijäksenne tarpeen vakiintuessa.

Henkilöstövuokraus helpottaa resurssointia ja rekrytointia

 ”Onnistuneen rekrytoinnin takeena on vahvan toimialatuntemuksen sekä ajankohtaisen työmarkkinatiedon lisäksi myös syvä ymmärrys yrityksen (tilaajan) työkulttuurista, työyhteisön dynamiikasta sekä yleisisistä toimintatavoista. Sopivin henkilö tehtävään ei välttämättä ole aina se, jolla on eniten kompetenssiosaamista, vaan mahdollisesti se, jonka arvot parhaiten kohtaavat yrityksen arvojen kanssa, ja jonka työskentelytavat istuvat olemassa olevaan työkulttuuriin. Tämän vuoksi meille on aina tärkeää ymmärtää asiakkaitamme ja heidän toimintaa pintaa syvemmältä. Me näemme asiakassuhteemme aitoina kumppanuuksina, joiden tavoitteena on auttaa asiakkaitamme kehittymään ja kasvamaan oikeanlaisen henkilöstön avulla.”

Kim Hipari, palvelujohtaja, Barona Logistiikka

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Koska kaikki eivät sovi yhteen muottiin tarjoamme myös toimialakohtaisia palveluita hyödyntäen erikoistuneitamme yksiköitä

Markku Vihma-image
Ota yhteyttä:
Markku Vihma
Operatiivinen johtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä