Palvelu In-house konsultointi

Joustavuutta HR-työhön

In-house konstultoinnilla organisaatio kykenee saamaan täsmäosaamista joko jatkuvaluontoiseen sekä täysipäiväiseen tarpeeseen – tai ainoastaan sparraajaa esim. avainhenkilön rekrytointiin isommassa organisaatiossa tai HR-käytäntöjen rakentamiseen start-upille.

Meidän mielestämme rekrytointia ei voi ulkoistaa vaan rekrytointiyhteistyön tulisi aina perustua kumppanuuteen, jossa osapuolet tekevät yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi."

Ilkka Lagerström
Director, Head of Business lines & Talent Acquisition
Ilkka Lagerström-image
Ota yhteyttä:
Ilkka Lagerström
Director, Head of Business lines & Talent Acquisition
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan In-house konsultoinnin hyödyt

Laaja osaajaverkosto

Baronalla on oma laaja verkosto toimialakohtaisia rekrytoinnin ja työantajamielikuvan asiantuntijoita, mutta joskus In-house konsultti haetaan myös täsmähakuna asiakkaan tarpeen mukaan. Tällöin varmistetaan, että asiakkaalle kyetään aina räätälöidysti tuomaan kuhunkin hetkeen parhaiten soveltuva osaaja organisaation tarpeen mukaan. Barona tarjoaa konsultille aina tuen sekä sparrausverkoston, josta on iso apu asiakkaalla tehtävän projektin aikana.

Täsmäosaamista

Rekrytointi ja HR-työ voi vaatia hetkittäin enemmän aikaa tai osaamista, mihin organisaation omat resurssit riittävät. Yrityksellä voi olla voimakkaan kasvun vaihe – esim. start-up – tai se voi tarvita ulkopuolista näkemystä henkilövalintoihin tai työantajamielikuvan rakentamiseen. Olemme jo pitkään auttaneet asiakkaitamme erilaisissa rekrytointiin, HR:ään ja työantajamielikuvan rakentamiseen liittyvissä asioissa joustavalla in-house konsultointi -mallilla.

Silloin kun tarvitset

Aina ei myöskään oman rekrytoijan palkkaaminen ole kannattavaa, sillä rekrytointitarpeet usein vaihtelevat tai organisaatiolla voi olla vain hetkellinen tarve lisäavulle tiettyyn projektiin (esim. trainee-rekrytoinnit) olemassa olevan tiimin tueksi. Näissä Baronan in-house konsultointipalvelu on tehokas tapa tukea olemassa olevaa tiimiä tai skaalata sitä tarpeen mukaan.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi