Palvelu IT-asian­tuntijoiden rekrytointi

IT-alan rekrytoinnin erikoisasiantuntija

Onnistunut rekrytointi vaatii tehokkaan ja joustavan rekrytointiprosessin lisäksi näkemystä, mitä osaamista haettavalta henkilöltä vaaditaan nyt ja tulevaisuudessa ja mistä hänet löytää. Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin. Heistä lähes 200 on kovan tason asiantuntijoita, jotka rekrytoidaan suoraan asiakkaidemme palkkalistoille. Onnistumisemme salaisuus on vahvan IT-kokemuksen omaavat konsulttimme, jotka tietävät mistä ja miten osaajat löytyvät. Miten voimme sinua rekrytoinneissa tukea?

Meidän mielestämme rekrytointia ei voi ulkoistaa vaan rekrytointiyhteistyön tulisi aina perustua kumppanuuteen, jossa osapuolet tekevät yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mikko Laine
Manager & Senior Recruiter, Barona IT
Janne Muurinen-image
Ota yhteyttä:
Janne Muurinen
Business Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

Janne Muurinen-image
Ota yhteyttä:
Janne Muurinen
Business Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä