Palvelu IT-asian­tuntijoiden rekrytointi

IT-alan rekrytoinnin erikoisasiantuntija

Onnistunut rekrytointi vaatii tehokkaan ja joustavan rekrytointiprosessin lisäksi näkemystä, mitä osaamista haettavalta henkilöltä vaaditaan nyt ja tulevaisuudessa ja mistä hänet löytää. Barona IT on puhtaasti IT-alan rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Työllistämme vuosittain yli 1000 ammattilaista erilaisiin IT-alan tehtäviin. Heistä lähes 200 on kovan tason asiantuntijoita, jotka rekrytoidaan suoraan asiakkaidemme palkkalistoille. Onnistumisemme salaisuus on vahvan IT-kokemuksen omaavat konsulttimme, jotka tietävät mistä ja miten osaajat löytyvät. Miten voimme sinua rekrytoinneissa tukea?

Meidän mielestämme rekrytointia ei voi ulkoistaa vaan rekrytointiyhteistyön tulisi aina perustua kumppanuuteen, jossa osapuolet tekevät yhdessä töitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ilkka Lagerström
Talent Aquisition Leader, Barona
Ilkka Lagerström-image
Ota yhteyttä:
Ilkka Lagerström
Director, Head of Business lines & Talent Acquisition
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Asiantuntemus

Tunnemme työmarkkinat ja
yritysten toimintaympäristön.
Tiedämme miten ja mistä
osaajat houkutellaan.
Rekrytoijamme ovat verkostuneita
alansa huipputekijöitä. Asioit
meillä aina
toimialan asiantuntijan kanssa.

Osaajien houkuttelu

Olemme hakijamarkkinoinnin edelläkävijä ja toteutamme hyvin innovatiivisia ja
kustannustehokkaita rekrytointikampanjoita, jotka samalla vahvistavat myös työnantajabrändiänne.

Teknologiaosaaminen

Käytössämme ovat mm. modernin rekrytoinnin video- ja esittelytyökalut, joiden kehityksestä vastaa oma teknologiayksikkömme. Hakijatietokantamme päivittyy jatkuvasti ja pystymme tekemään hyvin kohdistettua hakijamarkkinointia ja hyödyntämään laajasti eri ehdokaskohderyhmiä.

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

Barona blogi