Palvelu IT palvelukeskusratkaisut

IT palvelukeskusratkaisut

Tehokuutta ja joustavuutta Service Desk -palveluun

Enemmän tuloksia pienemmillä resursseilla ja vähintään samalla laadulla kuin aikaisemmin… Kuulostaako tutulta? Jatkuvasti kiristyvä kilpailu luo lisää vaatimuksia niin työvoiman tehokkuuteen kuin prosessien sujuvuuteen. Erityisesti paljon työtä vaativat ja automatisoinnin kohteena olevat tehtävät ovat suuren paineen alla. Palvelut on kuitenkin edelleen tuotettava sovittujen vasteaikojen puitteissa, ja mikä tärkeintä – laadukkaasti.

Hyvä yhteistyö kumppanin kanssa voi ratkaista haasteesi. Olemme ensiluokkainen kumppani erityisesti IT-alan toimijoille, sillä keskitymme puhtaasti erilaisten IT-prosessien sekä prosessin osien kuten etätuen, valvonnan ja monitoroinnin sekä erilaisten paketointiratkaisujen ulkoistuksiin. Keskittymisalueisiimme kuuluvat erilaisten työasemaympäristöjen tuen lisäksi myös sovellustuki. Ydinliiketoimintaamme on jatkuvasti kehittää näitä osa-alueita tehokkaammiksi ja kasvattaa niiden automaatioastetta.

Paranna asiakastyytyväisyyttäsi 24/7

Meille voit ulkoistaa paljon manuaalista työtä vaativat prosessin osiot, ja vapauttaa siten omaa sekä parhaimmassa tapauksessa jokaisen organisaatioosi kuuluvan ihmisen aikaa. Service desk -ratkaisujen osalta osaava henkilöstömme kykenee tarvittaessa myös korkeaan asiakastuen ratkaisuasteeseen, mikä mahdollistaa puhtaan eskalaatiopalvelun ohella asiakastyytyväisyytesi kehittämisen 24/7. Pystytte keskittymään korkeamman vaatimustason työn tekemiseen ja palvelun kehittämiseen. Pidämme huolta, että meille luottamasi palvelukokonaisuus tuotetaan tehokkaasti ja laadukkaasti. Haemme samalla jatkuvasti uusia tapoja tuottaa enemmän lisäarvoa koko palvelulle. Lue lisää IT-tuen palveluaikojen laajentamisesta ja 24/7 palvelustamme >>

Palvelua äidinkielelläsi

Voit ulkoistaa meille esimerkiksi osan etätuestasi tai ylläpidon tehtävistä, tai hyödyntää meitä kausiluonteisissa tarpeissa. Tuemme palveluntuotantoasi neljästä palvelukeskuksesta käsin niin Suomesta, Puolasta kuin Espanjastakin, ja teemme sen aina natiivisti haluamillasi pohjoismaisilla kielillä. Autamme mielellämme!

Janne Muurinen-image
Ota yhteyttä:
Janne Muurinen
Business Director
barona-contact-logo
Ota yhteyttä