Palvelu IT-tuen ja ylläpidon resursointi

Henkilöstövuokraus tuo turvaa ja joustoa arkeen

Kun työmäärät vaihtelevat merkittävästi IT-tuen ympäristössä, on henkilöstö mitoitettava optimaalisesti ja työvuorot suunniteltava järkevästi. Se on taitolaji, jossa loistamme. Laajan työntekijäverkoston ansiosta löydämme sopivan työntekijän nopeasti, mikä on paitsi yrityksen myös työntekijöidemme etu. Henkilöstövuokraus on briljantti ratkaisu, kun on tarve täyttää esimerkiksi kausivaihteluista johtuvia henkilöstötarpeita. Palvelu on myös käytännöllinen rekrytointiväylä, sillä voit halutessasi ottaa vuokratyöntekijän myöhemmin myös omille palkkalistoillesi. Sekä pitkät, että lyhyet henkilöstövuokrauksen toimeksiannot ovat meille tärkeitä.

Henkilöstöratkaisujen kautta vapautamme asiakkaidemme aikaa ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen – huolehdimme henkilöstöpalvelualan ammattilaisena motivoituneiden tekijöiden hankinnasta ja tehokkaasta palvelutuotannosta asiakkaan muuttuvissa resurssitarpeissa.

Anna-Mari Kangas
Business Manager, Barona IT
Mikko Saari-image
Ota yhteyttä:
Mikko Saari
Business Manager, Barona IT
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan henkilöstövuorauksen hyödyt

Tarjoamme osaavia työntekijöitä avuksi mm. sesonkeihin ja yllättäviin ja vaihtuviin resurssitarpeisiin. Pidempiaikaisiin tarpeisiin ja helpottamaan HR-osastonne rekrytointia, voitte hyödyntää myös niin kutsuttua try&hire -mallia, jossa työntekijä aloittaa ensin työskentelyn teille vuokratyösuhteessa ja siirtyy myöhemmin teidän työntekijäksenne tarpeen vakiintuessa.

Henkilöstövuokraus helpottaa resurssointia ja rekrytointia

Onnistuneen rekrytoinnin takeena on vahvan toimialatuntemuksen sekä ajankohtaisen työmarkkinatiedon lisäksi myös syvä ymmärrys asiakasyrityksen työkulttuurista, työyhteisön dynamiikasta sekä yleisisistä toimintatavoista. Sopivin henkilö tehtävään ei välttämättä ole aina se, jolla on eniten kompetenssiosaamista, vaan mahdollisesti se, jonka arvot parhaiten kohtaavat yrityksen arvojen kanssa, ja jonka työskentelytavat istuvat olemassa olevaan työkulttuuriin. Tämän vuoksi meille on aina tärkeää ymmärtää asiakkaitamme ja heidän toimintaa pintaa syvemmältä. Me näemme asiakassuhteemme aitoina kumppanuuksina, joiden tavoitteena on auttaa asiakkaitamme kehittymään ja kasvamaan oikeanlaisen henkilöstön avulla.

 

Mikko Saari-image
Ota yhteyttä:
Mikko Saari
Business Manager, Barona IT
barona-contact-logo
Ota yhteyttä