Palvelu Kansainvälinen rekrytointi

Varmista kasvun edellytykset

Rohkeat yritykset eivät jää tuleen makaamaan, kun osaavasta työvoimasta käydään kovaa globaalia kilpailua. Yhä useampi yritys toimialasta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta harkitsee osaavien työntekijöiden rekrytointia ulkomailta. Kansainvälinen rekrytointi ei ole enää etäinen mahdollisuus tai viimeinen vaihtoehto, vaan selkeä valinta silloin kun yritys haluaa varmistaa kasvun edellytykset ja varmistaa organisaationsa osaamisen tason myös tulevaisuudessa.

Kansainvälinen rekrytointi mahdollistaa yritysten kasvun ja kansainvälistymisen. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan kokenut ja luotettava kumppani, jonka rekrytointiosaaminen ja kansainvälisen työmarkkinan tuntemus kattaa laaja-alaisesti kansainvälisen markkinan niin saatavuuden kuin kulttuurin näkökulmasta."

Elina Koskela
Director, International Recruitments
Elina Koskela-image
Ota yhteyttä:
Elina Koskela
Johtaja, kansainvälinen rekrytointi
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan kansainvälisen rekrytoinnin hyödyt

Yli kymmenen vuoden kokemuksella kansainvälisestä rekrytoinnista edistämme pohjoismaisten yritysten kilpailukykyä, ja luomme kestäviä vaihtoehtoja paikallisen työvoima- ja osaajapulan ratkaisemiseksi. Olemme kumppani, joka toimii sujuvasti kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Globaali työmarkkinatuntemus

Tunnemme kansainvälisen työmarkkinan ja kulttuuriosaamisemme on vankkaa. Ohjaamme haut juuri niille alueille ja maihin, joista toimialan osaajia on saatavilla. Osaaminen on yhä enemmän pirstoutunut eri maantieteellisille alueille ja vahva kulttuurillinen ymmärrys on avainasemassa tekijöiden sopeutumisessa uuteen työhön ja kotimaahan.

Prosessiosaaminen varmistaa sujuvan rekrytoinnin

Meillä on käytännössä toimivaksi todettu prosessi, joka mahdollistaa osaajien löytämisen ja koko rekrytointiprosessin sujuvuuden, jolloin sekä työntekijä että -antaja voivat keskittyä itse työhön ja ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme myös kokonaisvaltaista relocation-palvelua >>

Läpinäkyvää, laadukasta ja luotettavaa

Meillä on tarkoin valittu ja luotettava kansainvälinen kumppaniverkosto oman paikallisen toimintamme tukena. Olemme sitoutuneet noudattamaan alan auktorisoinnin edellyttämiä kansainvälisen rekrytoinnin pelisääntöjä, ja varmistamme aina toimintamme eettisyyden. Prosessimme dokumentaatio ja toteutus on läpinäkyvää ja kestävällä pohjalla.

 

Esimerkkejä kansainvälisen rekrytoinnin palveluistamme

Olemme rekrytoineet kansainvälisesti myös Uudenkaupungin Autotehtaalle, jonne kaiken kaikkiaan olemme kolmen vuoden aikana rekrytoineet sekä Suomessa että kansainvälisesti huimat 3000 autonrakentajaa.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi