Palvelu Kansainvälinen rekrytointi

Varmista kasvun edellytykset

Rohkeat yritykset eivät jää tuleen makaamaan, kun osaavasta työvoimasta käydään kovaa globaalia kilpailua. Yhä useampi yritys toimialasta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta harkitsee osaavien työntekijöiden rekrytointia ulkomailta. Kansainvälinen rekrytointi ei ole enää etäinen mahdollisuus tai viimeinen vaihtoehto, vaan selkeä valinta silloin kun yritys haluaa varmistaa kasvun edellytykset ja varmistaa organisaationsa osaamisen tason myös tulevaisuudessa.

Kansainvälinen rekrytointi mahdollistaa yritysten kasvun ja kansainvälistymisen. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan kokenut ja luotettava kumppani, jonka rekrytointiosaaminen ja kansainvälisen työmarkkinan tuntemus kattaa laaja-alaisesti kansainvälisen markkinan niin saatavuuden kuin kulttuurin näkökulmasta."

Elina Koskela
Director, International Recruitments
Elina Koskela-image
Ota yhteyttä:
Elina Koskela
Aluejohtaja, Lounais-Suomi
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Webinaari 19. 3. 2019: kilpailukykyä kansainvälisestä osaamisesta – case supercell & happyornot hbspt.cta.load(2579361, ‘ba8651bc-bfa9-4902-a2db-1cb44cc78836’, {});

Baronan kansainvälisen rekrytoinnin hyödyt

Yli kymmenen vuoden kokemuksella kansainvälisestä rekrytoinnista edistämme pohjoismaisten yritysten kilpailukykyä, ja luomme kestäviä vaihtoehtoja paikallisen työvoima- ja osaajapulan ratkaisemiseksi. Olemme kumppani, joka toimii sujuvasti kansainvälisillä työmarkkinoilla.

Esimerkkejä kansainvälisen rekrytoinnin palveluistamme

Olemme rekrytoineet kansainvälisesti myös Uudenkaupungin Autotehtaalle, jonne kaiken kaikkiaan olemme kolmen vuoden aikana rekrytoineet sekä Suomessa että kansainvälisesti huimat 3000 autonrakentajaa.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Elina Koskela-image
Ota yhteyttä:
Elina Koskela
Aluejohtaja, Lounais-Suomi
barona-contact-logo
Ota yhteyttä