Palvelu Logistiikan Asiantuntijapalvelut

Innovatiivista sisälogistiikan kehittämistä

Barona Logistiikan Asiantuntijapalvelut tarjoavat kattavaa ja käytännönläheistä sisälogistiikan konsultointia ja erilaisia koulutuksia. Asiantuntemuksemme pohjautuu ylivoimaiseen kokemukseen ja innovatiiviseen kykyyn luoda uusia toimintamalleja.

Ilman yrityksen strategiasta johdettua logistiikan strategiaa on pitkäjänteinen kehittäminen vailla järkevää perustaa. Logistiikan strategia luo yhteisen suunnan, johon kaikki kehittäminen perustuu."

Elina Laine
Palvelujohtaja, Asiantuntijapalvelut
Elina Laine-image
Ota yhteyttä:
Elina Laine
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Asiantuntijapalveluiden hyödyt

Vankka asiantuntemus

Ei ole alaa tai toimintatapaa, jonka logistiikasta meillä ei olisi jo kokemusta. Kaikki asiantuntijamme ovat olleet alan töissä useampia vuosia. Haasteet innostavat ja inspiroivat meitä.

Käytännönläheisyys

Pidämme huolen siitä, että asiakas saa lopputuloksena jotain käytännönläheistä, konkreettista ja hyödyllistä. Jotain, jonka käyttöönotto tuntuu järkevältä, ja josta on yritykselle todellista hyötyä.

Innovatiivisuus

Meidän asiantuntijamme viihtyvät hyvin yhdessä. Meillä nauretaan ja kerrotaan hauskoja juttuja. Työskentelyilmapiirimme on täydellinen luovalle ajattelulle. Luovan ajattelun vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia ja poikkeavia ratkaisuja.

New call-to-action

Estääkö ainainen kiire tehokkaan kehittämisen?

Hyvin usein logistiikkapäällikkö on työssään yksin ja aika menee jokapäiväisestä tuotannosta selviämiseen. Jossain kohdassa on kuitenkin olennaisen tärkeää pysähtyä suunnittelemaan tulevaisuuden kehitystä. Saattaa olla, että logistiikan koko rakenne kaipaa uudistamista, tai jokin osa-alue tarkempaa penkomista ja tutkimista.   Barona Logistiikalla on yli 20 asiantuntijaa, joilla on kokemusta lukuisten yritysten logistiikasta kaikilta aloilta. Yhdistämme käytännönkokemuksen innovatiivisiin uusiin ratkaisuihin. Meille on tärkeää, että asiakas saa sellaisen lopputuloksen, josta on todellista ja aitoa hyötyä.  

Barona blogi