Palvelu Logistiikan asiantuntijapalvelut

Innovatiivista sisälogistiikan kehittämistä

Barona Logistiikan asiantuntijapalvelut tarjoavat kattavaa ja käytännönläheistä sisälogistiikan konsultointia ja erilaisia koulutuksia. Asiantuntemuksemme pohjautuu ylivoimaiseen kokemukseen ja innovatiiviseen kykyyn luoda uusia toimintamalleja.

Ilman yrityksen strategiasta johdettua logistiikan strategiaa on pitkäjänteinen kehittäminen vailla järkevää perustaa. Logistiikan strategia luo yhteisen suunnan, johon kaikki kehittäminen perustuu."

Janne Bergqvist-image
Ota yhteyttä:
Janne Bergqvist
Toimialajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Asiantuntijapalveluiden hyödyt

New call-to-action

Estääkö ainainen kiire tehokkaan kehittämisen?

Hyvin usein logistiikkapäällikkö on työssään yksin ja aika menee jokapäiväisestä tuotannosta selviämiseen. Jossain kohdassa on kuitenkin olennaisen tärkeää pysähtyä suunnittelemaan tulevaisuuden kehitystä. Saattaa olla, että logistiikan koko rakenne kaipaa uudistamista, tai jokin osa-alue tarkempaa penkomista ja tutkimista.   Barona Logistiikalla on yli 20 asiantuntijaa, joilla on kokemusta lukuisten yritysten logistiikasta kaikilta aloilta. Yhdistämme käytännönkokemuksen innovatiivisiin uusiin ratkaisuihin. Meille on tärkeää, että asiakas saa sellaisen lopputuloksen, josta on todellista ja aitoa hyötyä.  

Janne Bergqvist-image
Ota yhteyttä:
Janne Bergqvist
Toimialajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä